Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft: Crestere de 11% in 2021 si noi perspective favorabile pentru acest an
TotalSoft: Crestere de 11% in 2021 si noi perspective favorabile pentru acest an
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 15 Apr 2022 11:13
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, lanseaza anul acesta un amplu program de parteneriat de business, care include atragerea de noi parteneri strategici, de business si de tehnologie. Compania isi propune sa creeze un amplu ecosistem, mizand pe noua decizie strategica, alaturi de investitii in produsele noi si existente, precum si extinderea in zona de solutii cloud/SaaS. Noul model operational asigura flexibilitatea necesara si se concentreaza pe responsabilizarea echipelor mici numite „misiuni”, oferindu-le libertatea sa ia decizii, sa-si asume rezultatele si sa tinteasca cat mai sus. Sistemul nou creat – impreuna cu programul de parteneriat – vor alimenta cresterea exponentiala din urmatorii ani. Anul trecut, TotalSoft a inregistrat o crestere de 11% a afacerilor, pana la 25 de mil. Eur, un nivel record pana in prezent, si acesta este doar inceputul.
„Rezultatele favorabile inregistrate de TotalSoft anul precedent sunt o consecinta directa a investitiilor constante in solutii, alaturi de accentuarea tendintei de digitalizare in piata. Anul acesta ne vom concentra pe aceleasi obiective, cat si pe investitii in capitalul uman si atragerea de noi parteneriate. De asemenea, ne propunem sa crestem semnificativ veniturile generate din pietele internationale, mizand pe acest nou program de parteneriate. In acelasi timp, noul model operational bazat pe reteaua de echipe autonome numite „misiuni” devine infrastructura unei companii cu adevarat agile care mentine focusul si asigura obtinerea rezultatelor dorite”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
Compania va lansa un amplu program de parteneriat, avand ca scop atragerea de parteneri de business (care pot vinde, livra si oferi suport clientilor pentru solutiile TotalSoft), parteneri tehnologici (ce presupune deschiderea platformelor pentru integrari cu diverse solutii sau integrarea de noi tehnologii in solutiile existente) si parteneri strategici (alaturi de care sa promoveze pachete complexe de servicii/solutii care sa creasca competitivitatea clientilor).
Platforma partners.totalsoft.ro detaliaza beneficiile Programului de Parteneriat TotalSoft, care tine cont de resursele si competentele disponibile in fiecare companie.
In sprijinul acestui nou program, TotalSoft va dubla investitia in noi produse si va continua sa investeasca in platforma de digitalizare pregatita pentru cloud - Charisma EveryWare, care ofera scalabilitate si fluxuri de lucru personalizate. Au fost deja lansate versiuni cloud sau SaaS ale mai multor solutii, precum: ERP, Financial Market Solutions, HCM Solutions, Chatbot, WMS, Onboarding & Contract Origination.
 
TotalSoft, 25 milioane EUR. cifra de afaceri in 2021
Anul trecut, conform situatiilor financiare realizate conform IFRS, TotalSoft a inregistrat o cifra de afaceri de 25 milioane EUR, reprezentand o crestere de 11% fata de anul precedent. Compania si-a mentinut trendul de crestere din ultimii ani prin consolidarea pozitiei sale pe piata, datorita solutiilor deja consacrate si lansarii de noi produse.
Potrivit reprezentantilor companiei, unul dintre proiectele principale din 2021 a fost alinierea clientilor Charisma ERP la noile cerinte legale SAF-T, ceea ce a insemnat un efort important de actualizare a zeci de proiecte in cadrul clientilor existenti. De asemenea, Architected Business Solution, parte a Grupului TotalSoft, va finaliza implementarea primului proiect RISE cu SAP din Europa Centrala de Est la HABAU Romania.
TotalSoft a dezvoltat primele parteneriate de business pentru vanzarea, distributia si suportul aferent solutiilor din cadrul suitei Charisma in 2021. Astfel de parteneriate urmaresc sa consolideze capacitatile de livrare pentru solutiile Charisma, precum si sa sporeasca satisfactia clientilor.
In plus, compania s-a concentrat pe investitiile in capitalul uman, continuand sa recruteze peste 100 de noi talente si adaptandu-si modul de lucru la contextul actual. Prin urmare, un proiect major derulat si anul trecut este TotalSoft Academies - un program accelerat de cariera in care zeci de juniori si-au dezvoltat abilitatile in consultanta si dezvoltare.
 
Noi solutii dezvoltate in 2021
Pe langa consolidarea cotei de piata prin solutii deja consacrate, precum Charisma ERP, Charisma HCM, Charisma Medical Software, Charisma Financial Services, TotalSoft s-a concentrat in 2021 pe dezvoltarea portofoliului de produse. Printre cele mai recent lansate solutii se numara:
  • chatbot integrat cu Charisma ERP, care permite accesarea rapida a informatiilor de afaceri relevante de oriunde si oricand,
  • solutie de Onboarding & Contract Origination, destinata marilor companii financiare europene,
  • noua generatie de solutii web si mobile pentru managementul depozitelor,
Charisma Retail Self-Checkout, pentru marii retaileri, care isi propune sa revolutioneze experienta utilizatorului final,
o noua generatie a solutiei Charisma ERP,
un nou modul in Charisma HCM, care raspunde nevoii de feedback continuu a noii generatii, menit sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor angajatilor, sa creasca performanta si motivatia acestora.
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
concelex
CDS
theda mar
strabag nivel 1
ness project
MAKITA
noark
quadratum
Ubitech
Acvatot 2019
EDIT-Structural
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander