Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft dezvolta produse si extinde echipa cu 100 de programatori si consultanti
TotalSoft dezvolta produse si extinde echipa cu 100 de programatori si consultanti
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2020 13:29
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, a angajat peste 100 de programatori si consultanti in doar sase luni, in urma unor programe personalizate de recrutare, precum si prin programele TotalSoft Academy - dedicate tinerilor absolventi de facultate si masteranzilor. Ca urmare a succesului acestui val de recrutari, compania va continua aceleasi initiative de atragere a talentelor si in 2020.
Nevoia maririi echipei a aparut in contextul cresterii investitiilor companiei in decursul anului precedent la peste 4 milioane de euro pentru dezvoltarea de noi produse, precum si a celor existente, cu accent pe integrarea tehnologiilor AI, IoT si chatbot in aplicatiile de business Charisma. Intrucat investitia trebuia sustinuta si din punct de vedere al resurselor umane, compania si-a asumat provocarea de a angaja peste 100 de programatori si consultanti in sase luni, in intervalul mai - noiembrie 2019. Astfel, echipa locala TotalSoft a integrat noi ingineri software mid level si seniori, cu experienta in tehnologiile .NET, C#, React JS, consultanti cu experienta in domeniile productie, agricultura, leasing sau retail, dar si juniori pentru pozitiile de developer, consultanti tehnici si de business.
„Am cautat colegi care urmeaza aceleasi valori dupa care ne ghidam la nivel de organizatie, respectiv inovatie, spirit de echipa, curiozitate, orientare spre rezolvarea problemelor, integritate si transparenta, grija fata de clienti si colegi. Pe de alta parte, noi le-am oferit un mediu prielnic dezvoltarii lor profesionale, cu accent pe training-uri bine definite si implicare constanta din partea mentorilor care le-a facilitat integrarea in echipe si business”, a declarat Cosmin Ciobanu, HR Director TotalSoft.
Mare parte dintre noii colegi, circa 60 de juniori angajati pe pozitiile de developer sau consultanti tehnici si de business, au provenit din programele dedicate tinerilor absolventi de facultate si masteranzilor, derulate sub denumirea TotalSoft Academy. In 2019 s-au organizat doua astfel de programe, cu o durata de doua luni fiecare. In acest caz, procesul de recrutare este unul constant, numerosi absolventi fiind integrati in echipe la finalizarea programului, unde se dezvolta cu suportul si incurajarea permanenta a mentorilor. In urmatorii trei ani, necesarul de talente va fi asigurat in mare masura din astfel de programe si din programe de trainee.
Peste 40 de persoane au fost atrase in companie prin programe de recrutare, gandite ca proiecte unice de gasire si atragere de talente
„TotalSoft imbratiseaza, de asemenea, provocarile mixului generational, mizand pe o distributie echilibrata a varstei colegilor, parte a principiului nostru de diversitate in ceea ce priveste capitalul uman. Structura caracteristica unei “companii de produs” si tipul proiectelor derulate, ne permit sa oferim noilor colegi cariere complexe si optiuni multiple de dezvoltare, indiferent ca vorbim despre juniori, seniori sau persoane cu dizabilitati”, a adaugat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
Per total, reusita atragerii unui numar mare de candidati si integrarea a peste 100 de oameni in echipa TotalSoft intr-un timp scurt s-a bazat si pe un mix de elemente diferentiatoare care propune o integrare facila a noilor colegi, precum si pregatirea monitorizata si evaluarea constanta care sa raspunda cerintelor businessului, structura foarte clara a training-urilor, alaturi de transparenta si implicare din partea mentorilor. Trainingul general de business detaliaza structura pietei, profilul clientilor, intelegerea generala a mediului de business, precum si a diverselor modele de business din numeroase industrii care pot fi pliate pe produsele TotalSoft. Mai mult, compania pune la dispozitia noilor angajati metodologii consacrate de lucru si continuarea mentoratului dupa angajare, pe o perioada de trei luni.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIMman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
noark
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
leviatan
viarom
FRONTALE
CDS
Ubitech
leviatan
BALTIC
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica