Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft si certSIGN extind parteneriatul pentru solutia de semnatura electronica
TotalSoft si certSIGN extind parteneriatul pentru solutia de semnatura electronica
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 24 Iun 2020 12:56
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, si certSIGN, companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software pentru securitatea informatiilor, anunta extinderea parteneriatului strategic pentru dezvoltarea de solutii de semnatura electronica, ce permit adaptarea cat mai facila a companiilor la noua realitate din piata muncii. 
Lansata in perioada de distantare sociala, solutia de semnatura electronica dezvoltata de TotalSoft si certSIGN vizeaza semnarea electronica a documentelor emise de departamentele de Resurse Umane, folosind o procedura simpla, disponibila in suita Charisma HCM, si serviciul Paperless de semnatura electronica la distanta a certSIGN, auditata si certificata la nivel european.
"Solutia dezvoltata impreuna cu certSIGN reduce timpul de semnare a documentelor cu pana la 95%. Practic, scade timpul necesar de la 2-3 zile, la cateva minute. Cred foarte mult in acest parteneriat tocmai pentru ca aduce beneficii majore clientilor nostri, marea lor majoritate fiind companii mari si foarte mari din Romania, cu fluxuri complexe de semnare a documentelor. Este unul dintre motivele pentru care parteneriatul s-a conturat inainte de pandemie, contextul actual fiind un catalizator pentru dezvoltarea lui", a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
Dupa succesul inregistrat in perioada de izolare, fiind implementata de mai multe companii din Romania, solutia de semnatura electronica propusa de TotalSoft si certSIGN continua sa usureze munca angajatilor si in perioada de relansare economica, cand majoritatea companiilor incep, treptat, sa revina la un nivel de productivitate aproape de nivelul precedent crizei Covid-19. Acestea trebuie sa mentina in continuare anumite reguli pentru a asigura respectarea normelor de protectie impotriva noului coronavirus.
Astfel, specialistii HR trebuie sa puna in continuare la dispozitia angajatilor toate documentele de care au nevoie, sa raspunda rapid la solicitarile acestora, sa poata continua procesele de recrutare si angajare, sa editeze contracte de munca si sa le depuna electronic la ITM. Semnatura electronica faciliteaza toate aceste etape intr-un mod simplu, rapid si sigur.
"Pana acum cativa ani, companiile foloseau semnatura electronica doar in raportarile catre ANAF sau pentru achizitii publice, insa criza Covid-19 a facut ca majoritatea companiilor sa foloseasca acest serviciu pentru a facilita lucru la distanta. Impreuna cu TotalSoft ne propunem sa sustinem digitalizarea mediului de afaceri si eficientizarea activitatii prin reducerea costurilor operationale", a mentionat Adrian Floarea, CEO certSIGN. 
Solutia dezvoltata de TotalSoft si certSIGN asigura conformitatea cu cerintele legislatiei nationale si europene, iar documentele semnate electronic au valoare legala si nu necesita alte procesari pentru a putea fi transmise mai departe. 
CertSIGN este principalul  furnizor de servicii de incredere din Romania, in conformitate cu cerintele Regulamentului European 910/2014 (eIDAS), iar certificatele de semnatura electronica calificata pe care le emite sunt recunoscute in toate statele membre UE.
Serviciul de semnatura electronica la distanta Paperless a certSIGN este auditat si certificat ca dispozitiv de creare a semnaturilor electronice calificat (QSCD), conform Regulamentului UE nr. 910/2014 (eIDAS), si utilizat pentru a semna documente cu valoare legala la distanta, cu efectul juridic echivalent al unei semnaturi olografe. In plus, este foarte usor de utilizat, nefiind necesara utilizarea unui token sau instalarea unor drivere speciale, permitand semnarea documentelor de oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv (laptop, mobil, tableta) si garantand procesarea si stocarea sigura a datelor si un grad ridicat de protectie impotriva atacurilor cibernetice.
CertSIGN este prima companie din Romania si una dintre putinele la nivel european care pune la dispozitie semnatura electronica certificata QSCD, in conformitate cu Regulamentul eIDAS.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
EDIT-Structural
ness project
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
siniat
ERBASU CONSTRUCT
konsent
rigips
concelex
quadratum
MAKITA
CDS
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander