Agenda Constructiilor
Marti, 15 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Universal Robots se extinde in Romania prin noul parteneriat cu VESTRA Industry
Universal Robots se extinde in Romania prin noul parteneriat cu VESTRA Industry
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 27 Iul 2020 13:31
In calitate de partener principal al companiilor din Romania pentru automatizare si dezvoltare, Universal Robots a incheiat un acord cu cel de-al cincilea partener din Romania, Vestra Industry, una dintre companiile lider in domeniul distributiei solutiilor de automatizare. aportul Vestra Industry, companie cu un portofoliu solid si stabil de clienti si cu o prezenta eficienta la nivel national, va facilita extinderea ofertei de coboti catre industrii tinta Universal Robots cum ar fi: farmaceutica, de alimente si bauturi, precum si a prelucrarii lemnului.
Implementarea cobotilor e vazuta de multe companii drept cea mai buna cale de a ramane competitive pe piata europeana. Deja aproape 28% din IMM-urile romanesti planifica robotizarea in urmatorii 3 ani conform unui studiu derulat recent de Universal Robots in Romania. Dintre acestea, aproape toate au enumerat drept principale motive pentru automatizare cresterea calitatii si volumului de productie.
„Tendinta antreprenorilor din Romania este clar una in directia automatizarii, in linie cu trendurile globale. Companiile care adopta mai ales acum solutia automatizarii si robotilor colaborativi vor obtine un avantaj competitiv pe piete regionale, cat si o revenire mai rapida dupa provocarile economice aduse de actuala perioada. Prin preluarea activitatilor repetitive de catre coboti, angajatii se vor putea reprofila pe activitati cu productivitate si valoare adaugata mai mare. Contrar unor mituri, integrarea robotilor colaborativi alaturi de angajati duce la dezvoltarea companiei si angajarea mai multor persoane prin cresterea activitatii. Am incredere ca impreuna cu Vestra Industry vom ajunge la multe noi companii din piata”, a declarat Razvan Isac, Channel Development Manager Romania si Balcani, Universal Robots..
„Calea spre succes vine din relatia pe care o ai cu partenerii tai; fie ei furnizori, clienti sau colaboratori. Ca sa construiesti un puzzle ai nevoie ca toate piesele sa fie exact acolo unde trebuie”, a completat Vlad Valeriu Iftime, directorul general Vestra Industry.
Avantajele competitive ale cobotilor sunt multiple si includ, versatilitatea si mobilitatea acestora, programarea facila, siguranta sporita dar si costul accesibil comparativ cu robotii industriali clasici. Acestia pot fi deplasati cu usurinta oriunde este nevoie de ei si sustine angajatii in cele mai complexe sarcini in deplina siguranta la locul de munca. Chiar si cel mai putin experimentat angajat poate programa cobotul pentru sarcinile necesare intr-un timp scurt multumita UR Academy, platforma online gratuita de pregatire pentru utilizarea cobotilor. Robotii colaborativi UR, pot desfasura activitati diferite, multumita aplicatiilor numeroase devoltate de parteneri, cum sunt masini unelte, asamblare, ambalare si paletizare, slefuire, sudura, verificarea calitatii si altele.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKgamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hidroplasto
hilti
rigips
cv water 2021
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere