Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - VISA lanseaza platforma Vipps pentru portofelele digitale si plati mobile rapide
VISA lanseaza platforma Vipps pentru portofelele digitale si plati mobile rapide
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 24 Sep 2020 13:56
Visa Inc si Vipps, principalul portofel digital din Norvegia, au incheiat un parteneriat strategic pentru accelerarea platilor mobile in Europa. Partenerii Visa vor putea beneficia de platforma Vipps pentru a-si dezvolta propriile portofele digitale si pentru a oferi clientilor noi modalitati de a plati si de a fi platiti, precum si de gestionare a banilor.
Contextul generat de pandemia Covid-19 a dus la cresterea cererii de solutii digitale sigure la nivel global, consumatorii si companiile apeland mai mult ca oricand la platile digitale pentru a-si gestiona cheltuielile zilnice. In Europa, peste 75% din platile realizate cu carduri Visa sunt contactless, iar in iunie 2020 platile online s-au majorat cu peste 20% fata de anul anterior in paisprezece tari europene.
"Astazi, posibilitatea de a plati digital si de a efectua plati fara numerar in magazine, online sau prin intermediul aplicatiilor nu mai este doar o chestiune de confort, ci o necesitate. Ca lideri in domeniul platilor, dorim sa ne asiguram ca atat consumatorii, cat si companiile pot face comert electronic in siguranta, indiferent unde se afla sau de dispozitivul mobil pe care il folosesc. In contextul pandemiei, ​care a determinat o intensificare a utilizarii platilor digitale, Romania inregistreaza unul dintre cele mai mari ritmuri de crestere din Europa a platilor online cu cardurile Visa, de peste 60% in iunie 2020 fata de anul anterior. Parteneriatul nostru cu Vipps va permite bancilor partenere din toata Europa sa dezvolte si sa creeze produse si portofele digitale usor de utilizat, satisfacand cererea tot mai mare de plati contactless, online si mobile", a declarat Catalin Cretu, director general pentru Romania, Croatia, Malta si Slovenia in cadrul Visa. 
Vipps este o aplicatie de plati norvegiana care permite consumatorilor sa trimita, sa plateasca si sa primeasca bani printr-o simpla apasare de buton. De la lansarea sa in 2015, a ajuns la o acoperire a pietei de 85%, avand 3,7 milioane de utilizatori in Norvegia. In ultimul an, Vipps a inregistrat o crestere de 145% a tranzactiilor in Norvegia.
***
Visa este lider mondial in domeniul platilor digitale. Reteaua de procesare a platilor, VisaNet, are capacitatea de a procesa peste 65.000 de tranzactii pe secunda. Focalizarea constanta a companiei pe inovatie este un catalizator pentru cresterea rapida a comertului electronic de pe orice dispozitiv conectat. Pe masura ce lumea migreaza dinspre formatul analogic catre cel digital, Visa isi utilizeaza brandul, produsele, oamenii, reteaua si dimensiunea pentru a remodela viitorul comertului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulelmas_1octCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere