Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WEBCON: Solutiile de automatizare a proceselor cresc productivitatea cu pana la 87%
WEBCON: Solutiile de automatizare a proceselor cresc productivitatea cu pana la 87%
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 25 Apr 2023 13:16
Pe fondul instabilitatii economice, al evenimentelor sociale si geopolitice neprevazute si al unui deficit global de experti in principalele domenii de activitate, companiile au tot mai multa nevoie de strategii eficiente care sa le asigure sustenabilitate operationala. Prin urmare, din ce in ce mai multe organizatii investesc in solutii de imbunatatire a productivitatii si de reducere a costurilor pe termen lung. In acest sens, solutiile de automatizare a proceselor de business pot genera o crestere a productivitatii de pana la 87%, obtinuta cu mai putine resurse, si un randament al investitiei de 113% in doar 3 ani, arata un studiu WEBCON.
Companiile care integreaza deja solutii de automatizare a proceselor pentru operatiunile interne economisesc mii de ore din activitatea angajatilor si raporteaza o accelerare cu 67% a proceselor externe complexe care le permit sa ofere servicii exemplare clientilor, potrivit studiului realizat de Forrester Consulting in numele WEBCON, una dintre cele mai importante companii globale care ofera o platforma de aplicatii de tip LCAP (Enterprise Low-code Application Platform) pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri.
Pe langa optimizarea costurilor, automatizarea fluxurilor de lucru si eliminarea sarcinilor repetitive ajuta companiile sa imbunatateasca gradul de retentie si de satisfactie a angajatilor, permitandu-le sa se concentreze mai bine pe serviciile oferite clientilor si sa isi directioneze creativitatea in zonele operationale esentiale. In plus, adoptarea tehnologiei low-code pentru a crea aplicatii de business permite companiilor sa transfere cunostintele valoroase ale angajatilor intr-o aplicatie. Acest lucru nu numai ca asigura respectarea celor mai noi proceduri si celor mai bune practici la nivelul intregii organizatii, dar garanteaza si continuitatea afacerii, indiferent de fluctuatiile din cadrul echipelor, si faciliteaza integrarea noilor angajati, atunci cand nevoile de extindere ale afacerii o cer.
Un studiu Gartner arata ca automatizarea proceselor si digitalizarea vor diferentia companiile de succes, reprezentand o investitie buna in contextul amenintarii unei recesiuni. Pe fondul previziunilor privind o viitoare recesiune, confruntandu-se cu o inflatie in crestere si o situatie geopolitica delicata, companiile romanesti ar trebui sa prioritizeze reducerea costurilor si imbunatatirea productivitatii operationale, valorificand astfel beneficiile automatizarii, explica expertii WEBCON.
„Implementarea unei platforme de dezvoltare a aplicatiilor low-code, cum ar fi WEBCON BPS, poate fi o solutie care schimba regulile jocului pentru companiile ce doresc sa isi eficientizeze fluxul de lucru intr-un mod profitabil si flexibil. Aceasta permite dezvoltarea de aplicatii specializate pe procese fara a mai fi nevoie de programare - mult mai rapid si cu o fractiune din costul solutiilor dezvoltate la cerere. De aceea, au devenit o solutie pentru organizatiile din intreaga lume, care cauta o modalitate de a automatiza si de a gestiona mai bine procesele de afaceri. In timp ce beneficiile cantitative sunt importante, beneficiile necuantificabile, cum ar fi experienta imbunatatita a clientilor, satisfactia angajatilor, agilitatea afacerii si reducerea erorilor umane reprezinta un castig si mai mare”, spune MichaƂ Rykiert, Director of Business Development EMEA, WEBCON.
WEBCON a intrat pe piata din Romania in noiembrie 2022. Compania a decis sa isi extinda operatiunile in Romania, prin cresterea prezentei sale pe piata, precum si prin implementarea mai multor actiuni de marketing si vanzari desfasurate impreuna cu partenerii si clientii romani. In mod traditional, WEBCON isi castiga pozitia pe pietele externe prin construirea unei retele puternice de parteneri, asa cum a facut si in Romania, unde WEBCON colaboreaza eficient cu doi parteneri selectati special - integratori locali, care cunosc foarte bine provocarile specifice cu care se confrunta companiile din regiune.
Romania este considerata o piata strategica pentru WEBCON, cu un potential semnificativ de dezvoltare si implementare a solutiilor de automatizare in urmatorii ani. In prezent, peste 850 de companii din intreaga lume, inclusiv lideri de piata si actori importanti precum Siemens Finance, Mitsubishi Electric, Pratt & Whitney, Huhtamaki, Societe Generale, Answear, Melitta si MAN, folosesc platforma de dezvoltare de aplicatii low-code WEBCON BPS pentru a eficientiza procesele si a stimula cresterea afacerii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
 
 
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

 
GHID de INSTALARE
 

Parteneri

 
 
 

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu