Agenda Constructiilor
Joi, 24 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WIZROM: O vizibilitate mai buna asupra afacerii salveaza timp si bani
WIZROM: O vizibilitate mai buna asupra afacerii salveaza timp si bani
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 18 Nov 2019 07:42
Intr-un mediu super competitiv, afacerea se transforma intr-o masinarie care are nevoie de control constant si cat mai exact ca sa poata fi directionata catre rezultatele dorite, mai ales daca procesele de business sunt complexe si includ productie sau distributie de produse. In astfel de situatii, sunt esentiale software-uri capabile nu numai sa colecteze date, ci si sa le analizeze si raporteze intr-o formula rapid si usor de folosit in deciziile de business.
Nevoia de instrumente care sa fie adaugate la modul de administrare curent al firmei apare, in cele mai multe cazuri, intr-un moment de scalare a activitatii. Presiunea pentru vanzari mai mari si, in acelasi timp, pe un control mai bun al cheltuielilor, ii determina pe manageri sa se uite catre solutii software. Nu este insa o decizie usor de luat, pentru ca presupune alocare de resurse suplimentare pentru un scop cu totul nou in economia firmei.
"Totusi, de indata ce ajung sa foloseasca solutiile si sa inteleaga beneficiile, de altfel vizibile in business in timp foarte scurt, lucram impreuna mult mai usor si chiar gasim impreuna moduri noi de customizare a solutiilor", a precizat Zemy Apfelbaum, Managing Director al Wizrom Software, furnizor de solutii software avansate de planificare si eficientizare a resurselor de business.
In acest context, in sectorul de constructii, solutiile software preferate de companii au fost cu precadere cele care faciliteaza administrarea afacerii din perspectiva productiei, vanzarilor si managementului resurselor umane.
"In sectorul de constructii, in general, ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19allbimALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere