Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Wizrom Software ofera principalele instrumente pentru digitalizarea afacerilor
Wizrom Software ofera principalele instrumente pentru digitalizarea afacerilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 12 Feb 2021 09:47
Dupa un an extrem de provocator, perspectivele companiilor pentru anul in curs sunt ceva mai optimiste. Impulsionati de perspectiva ca situatia sanitara globala sa fie readusa sub control intr-un viitor nu foarte indepartat, operatorii economici din intreaga lume se pregatesc sa isi tureze motoarele si sa se concentreze din nou pe crestere. Iar acelasi lucru ar trebui sa faceti si dumneavoastra, asa cum sugereaza un studiu EY de la sfarsitul anului 2020.
Din experienta cu propriii clienti, echipa noastra este de acord ca, la inceputul acestui an, una din principalele prioritati pentru companii din majoritatea industriilor se refera la transformarea digitala: „Multe companii private au realizat ca, daca nu accelereaza schimbarile tehnologice, nu vor supravietui pandemiei. De aceea, si in 2021, accentul cade pe investitia in noi tehnologii si utilizarea mai eficienta a celor existente. Solutiile tehnologice care imbunatatesc eficienta afacerii si software-ul disponibil de la distanta se numara printre modalitatile care ar putea permite companiilor private sa isi consolideze relatiile cu clientii, sa isi asigure un avantaj competitiv si sa castige cota de piata ”, crede Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.
O companie moderna poate si ar trebui sa profite de instrumente tehnologice pentru a functiona in cel mai eficient mod posibil. O parte din aceste instrumente imbunatatesc productivitatea, in timp ce altele scad riscul aparitiei de erori sau elimina activitati rutiniere care consuma timpul echipei. Daca sunteti in cautarea unor astfel de unelte care sa va ajute in oricare dintre aceste directii, din experienta noastra, urmatoarele 3 optiuni sunt locuri excelente de pornire.
Software de contabilitate
Contabilitatea este, fara indoiala, una dintre partile esentiale din orice afacere. De aceea, alegerea celui mai bun software de contabilitate, potrivit nevoilor dumneavoastra specifice de business, este extrem de importanta. Un lucru absolut necesar este o solutie care poate fi utilizata rapid dupa implementare si care sa nu necesite o pregatire specializata indelungata. In acest fel, puteti sa va utilizati mai eficient timpul si sa folositi solutia pentru a monitoriza cu usurinta toate elementele cheie, de la cash flow la cheltuieli, active sau alte date esentiale de afaceri. In plus, un soft contabil precum WizCount, ce include o functionalitate simpla cu ajutorul careia sa consultati bilanturile prin rapoarte clare si atractive vizual, este o alegere excelenta atat pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, cat si pentru managerii experimentati.
Software de salarizare
Salariile reprezinta unul dintre cele mai importante costuri in majoritatea companiilor, iar orice greseala in plata acestor salarii poate fi un cosmar, cu consecinte variind de la satisfactia scazuta a angajatilor la probleme juridice costisitoare. Aplicatiile software de salarizare de calitate precum WizSalary le permit utilizatorilor sa proceseze cu precizie si eficienta salarizarea, fisele de plata, pontajele sau bonusurile de sfarsit de an. Un soft de payroll usor de utilizat poate fi o adevarata salvare mai ales pentru companiile mici, simplificand activitatile zilnice si garantand ca satisfactia si moralul angajatilor raman ridicate, prin gestionarea competenta a salariilor.
ERP
Pentru multe companii in crestere, intrebarea care se pune nu este daca vor avea nevoie de un software de planificare a resurselor (soft ERP), ci cand. Pe masura ce o companie creste, creste si cantitatea de date generate, precum si sursele de date care necesita urmarite. Gestionarea tuturor acestor informatii cu ajutorul mai multor platforme devine, in timp, costisitoare si consumatoare de timp, fara sa mentionam, macar, riscurile mari de aparitie a erorilor.
Beneficiul cel mai important ce rezulta din implementarea unui ERP este cresterea eficientei. Un soft ERP precum WizPro elimina procesele repetitive si reduce nevoia de a introduce manual informatii. Software-ul este, de asemenea, capabil sa creasca eficienta proceselor de afaceri si sa simplifice munca de colectare a datelor intr-o singura baza de date comuna, din toate departamentele diferite ale unei companii.
Un alt beneficiu important al WizPro este, in plus, faptul ca este capabil sa se adapteze nevoilor in schimbare ale unui business pe masura ce acesta creste, eliminand necesitatea de a achizitiona o solutie noua odata ce afacerea a crescut.
Chiar daca ultimul an a fost dificil si a necesitat multe adaptari, multe companii au reusit si sa profite de pe urma ajustarilor facute si sa iasa in fata. La intrarea in 2021, a va pastra o mentalitate agila si adaptabila va garanteaza ca veti ramane cu un pas inaintea evenimentelor si veti fi pregatit pentru orice ar putea urma.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
rigips
Acvatot 2019
ness project
concelex
noark
viarom
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
EDIT-Structural
MAKITA
Ubitech
konsent
CONCEPT STRUCTURE
siniat
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander