Agenda Constructiilor
Joi, 30 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - CONFERINTA digitala Graitec BIM Up se desfasoara intre 8 si 10 octombrie 2019
CONFERINTA digitala Graitec BIM Up se desfasoara intre 8 si 10 octombrie 2019
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 12 Sep 2019 09:45
GRAITEC, dezvoltator international de solutii integrate BIM/CAD in sectorul AEC si Autodesk® Platinum Partner in Europa, Rusia, SUA si Canada, anunta organizarea Conferintei GRAITEC BIM Up, in perioada 8-10 octombrie 2019, care se adreseaza utilizatorilor actuali, dar si celor potentiali. Acest unic eveniment urmareste filozofia GRAITEC de servicii integrate BIM Up: Design - Simulate - Fabricate - Manage.
Conceptul de servicii integrate Graitec BIM Up a fost implementat cu succes si face referire la:
- Implementarea tehnologiilor software BIM
- Servicii de training individual/personalizat
- Project Management BIM
- Implementarea standardelor BIM la nivelul companiei
- Colaborare
Cu aplicatiile suplimentare dezvoltate si create pentru accelerarea productivitatii precum Advance PowerPack for Revit / Advance Steel, Graitec BIM Designers, precum si prin intermediul serviciilor complete de training, clientii GRAITEC au o viziune clara asupra modului de lucru BIM, cu rezultate maxime. Conferinta digitala Graitec BIM Up se va desfasura pe parcursul a trei zile - cu diverse teme si subiecte, avand ca tematica centrala tehnologii de ultima generasie si inovatii BIM. Acesta conferinta este o oportunitate de a descoperi si aprofunda conceptul si practicile BIM.
„Am decis sa sustinem aceasta conferinta digitala dupa succesul inregistrat cu European BIM Tours, pentru a avea ocazia astfel sa ne adresam la cat mai multi utilizatori prin intermediul unui mix de transmisiuni in direct si sesiuni de traininguri inregistrate. Estimam un numar de peste 3.000 de participanti la aceste sesiuni, pentru o mai buna intelegere a procesului integrat BIM: Design - Simulate - Fabricate - Manage.” declara Steve Houlder, COO Graitec
„Graitec isi sustine clientii in procesul de digitalizare a proiectelor, inca de la stadiul de concept-design, pana in etapa de fabricatie si constructie. Conferinta digitala GRAITEC BIM Up este o ocazie fantastica de a ne adresa utilizatorilor nostri si le livra informatii din partea specialistilor nostri. Va invitam sa va inscrieti si sa va alaturati comunitatii GRAITEC BIM Up! declara Manuel Liedot, CEO Graitec.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASThiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
viarom
strabag nivel 1
Ubitech
BALTIC
MAKITA
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023