Agenda Constructiilor
Miercuri, 23 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii - CONFERINTA digitala Graitec BIM Up se desfasoara intre 8 si 10 octombrie 2019
CONFERINTA digitala Graitec BIM Up se desfasoara intre 8 si 10 octombrie 2019
Digitalizarea in constructii Publicat de Stelian DINCA 12 Sep 2019 09:45
GRAITEC, dezvoltator international de solutii integrate BIM/CAD in sectorul AEC si Autodesk® Platinum Partner in Europa, Rusia, SUA si Canada, anunta organizarea Conferintei GRAITEC BIM Up, in perioada 8-10 octombrie 2019, care se adreseaza utilizatorilor actuali, dar si celor potentiali. Acest unic eveniment urmareste filozofia GRAITEC de servicii integrate BIM Up: Design - Simulate - Fabricate - Manage.
Conceptul de servicii integrate Graitec BIM Up a fost implementat cu succes si face referire la:
- Implementarea tehnologiilor software BIM
- Servicii de training individual/personalizat
- Project Management BIM
- Implementarea standardelor BIM la nivelul companiei
- Colaborare
Cu aplicatiile suplimentare dezvoltate si create pentru accelerarea productivitatii precum Advance PowerPack for Revit / Advance Steel, Graitec BIM Designers, precum si prin intermediul serviciilor complete de training, clientii GRAITEC au o viziune clara asupra modului de lucru BIM, cu rezultate maxime. Conferinta digitala Graitec BIM Up se va desfasura pe parcursul a trei zile - cu diverse teme si subiecte, avand ca tematica centrala tehnologii de ultima generasie si inovatii BIM. Acesta conferinta este o oportunitate de a descoperi si aprofunda conceptul si practicile BIM.
„Am decis sa sustinem aceasta conferinta digitala dupa succesul inregistrat cu European BIM Tours, pentru a avea ocazia astfel sa ne adresam la cat mai multi utilizatori prin intermediul unui mix de transmisiuni in direct si sesiuni de traininguri inregistrate. Estimam un numar de peste 3.000 de participanti la aceste sesiuni, pentru o mai buna intelegere a procesului integrat BIM: Design - Simulate - Fabricate - Manage.” declara Steve Houlder, COO Graitec
„Graitec isi sustine clientii in procesul de digitalizare a proiectelor, inca de la stadiul de concept-design, pana in etapa de fabricatie si constructie. Conferinta digitala GRAITEC BIM Up este o ocazie fantastica de a ne adresa utilizatorilor nostri si le livra informatii din partea specialistilor nostri. Va invitam sa va inscrieti si sa va alaturati comunitatii GRAITEC BIM Up! declara Manuel Liedot, CEO Graitec.
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere