Agenda Constructiilor
Joi, 24 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - EY: Schimbarile tehnologice sporesc cererea de consultanta pentru conformitate
EY: Schimbarile tehnologice sporesc cererea de consultanta pentru conformitate
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2019 15:08
EY anunta venituri globale consolidate record, in valoare de 36,4 miliarde de dolari, pentru exercitiul financiar incheiat in iunie 2019. Per total, veniturile din exercitiul financiar 2019 au crescut cu 8% in moneda locala, fata de o crestere de 7,4% in anul fiscal 2018. In ultimii sase ani, EY a inregistrat o solida crestere anuala agregata de 8,3%, reprezentand 15 miliarde de USD. In aceeasi perioada, numarul angajatilor EY a crescut cu peste 100.000 la nivel global.
„Pe masura ce schimbarile tehnologice remodeleaza economiile, afacerile si viitorul muncii, se modifica si cererea pentru serviciile de consultanta si conformitate bazate pe tehnologie. Ne concentram pe utilizarea tehnologiei de ultima generatie, pe servicii de calitate, pe valorificarea portofoliului nostru de aliante si pe dezvoltarea angajatilor EY”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.
Crestere la nivelul tuturor liniilor de servicii, zonelor geografice si domeniilor cheie de activitate
Toate liniile de servicii EY au inregistrat cresteri solide in anul fiscal 2019: in moneda locala, serviciile de audit au crescut cu 4,4%, serviciile de asistenta in afaceri cu 9,2%, serviciile de asistenta fiscala cu 8,6% si serviciile de asistenta in tranzactii (TAS) cu 15,5%. Veniturile au crescut, de asemenea, in toate cele patru zone geografice ale EY: in America de Nord si de Sud - cu 8,5%, in Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa (EMEIA) - cu 7,1%, in Asia-Pacific - cu 9,1%, iar in Japonia rata de crestere s-a dublat, ajungand la 7,5%. Pietele emergente isi mentin tendinta de avans puternic, asigurand o crestere a veniturilor de 10,7% (fata de 10%, in exercitiul financiar 2018).
EY a inregistrat cresteri de venituri de peste 10% in sectoarele: produse de larg consum, guvernamental si public, asigurari si mobilitate. Cresterea din sectorul produselor de larg consum s-a bazat pe o cerere la scara larga pentru transformare digitala si tehnologii emergente, care sa permita organizatiilor sa reactioneze rapid la exigentele tot mai mari ale clientilor.
Cererea pentru servicii guvernamentale digitale, servicii de management financiar public si contractele din domeniul apararii de pe pietele dezvoltate si emergente au stat la baza avansului inregistrat de sectorul guvernamental si public.
In domeniul asigurarilor, cresterea a fost generata de cererea ridicata pentru transformarea afacerilor, inovatie, tehnologie si de modificarile legislatiei contabilitatii la nivelul tuturor liniilor de servicii si zonelor geografice. In sectorul mobilitatii, cresterea s-a bazat pe transformarea globala a afacerilor, inovatie si un mediu tranzactional solid.
Tehnologia transforma serviciile traditionale ale EY si creeaza noi oportunitati
Cu investitii totale programate de 1 miliard de USD in noi solutii si capacitati tehnologice in decursul unei perioade de doi ani, EY isi transforma serviciile traditionale si lanseaza noi oferte care implica tehnologie.
In exercitiul financiar 2019, EY a inregistrat o triplare a numarului de activitati in domeniul blockchain, iar aproape 80% din tehnologiile care genereaza venituri pentru EY sunt in cloud.
Achizitii in anul fiscal 2019
In exercitiul financiar 2019, EY a realizat 20 de achizitii, extinzand abilitatile si capacitatile profesionale ale organizatiei in domenii precum cel digital, strategic, operational si tehnologic. Achizitiile Pangea3 si Riverview Law au consolidat orientarea companiei spre serviciile de asistenta juridica. Opt noi acorduri de alianta cu Anaplan, Blue Prism, Kinaxis, Oliver Wight, SailPoint Technologies, Stratio Big Data, Symantec si Thomson Reuters au extins gama serviciilor oferite clientilor EY in domenii precum transformarea tehnologica fiscala, automatizarea lantului de aprovizionare, robotica si securitate cibernetica.
Prin intermediul studiourilor de design, laboratoarelor, atelierelor de lucru si mediilor pop-up, reteaua EY wavespace™ a ajuns la 35 de unitati in toata lumea. In acelasi timp, EY deruleaza numeroase proiecte prin care construieste unitati wavespace personalizate sau organizeaza ateliere de lucru pentru a ajuta companiile sa isi rezolve problemele legate de digitalizare, sa dezvolte noi servicii de mobilitate si sa deruleze programe-pilot de testare a pietei.
Atragerea si formarea talentelor
Avand in vedere impactul potential pe care tehnologia il poate avea asupra rolurilor si carierelor, EY continua sa isi ajute angajatii sa se perfectioneze si sa dobandeasca competente de top. In acest an, au fost initiate peste 50.000 de certificari validate extern si recunoscute in industrie, cunoscute drept „EY Badges” („Acreditari EY”). Un numar de 10.000 de profesionisti au obtinut astfel de acreditari, cele mai multe fiind certificarile in vizualizarea datelor si in automatizarea proceselor prin robotizare.
Per total, s-au investit aproximativ 530 milioane de USD si s-au finalizat peste 14 milioane de ore de educatie formala anual, pe langa programele de formare la locul de munca si de mentorat structurat.
In exercitiul financiar 2019, numarul angajatilor a crescut cu 8,6%, la peste 284.000 de persoane la nivel global. De asemenea, 1.163 de persoane au fost promovate in functia de partener sau au fost cooptate in firmele membre ale EY. Promovarile de parteneri continua sa reflecte prioritatile cheie, astfel ca 33% dintre partenerii promovati in anul fiscal 2019 activeaza in domeniul serviciilor de audit, 33% dintre promovari au avut loc pe pietele emergente, iar femeile au reprezentat aproape 30% dintre partenerii promovati. De asemenea, a crescut diversitatea de gen la nivelul EY Global Executive, organismul de conducere cel mai inalt al EY, femeile reprezentand acum peste 31% dintre membrii acestuia.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMallbimAUTODESKElmas 375VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere