Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WEBHELP preia PitechPlus, dezvoltator de solutii pentru automatizarea proceselor
WEBHELP preia PitechPlus, dezvoltator de solutii pentru automatizarea proceselor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 17 Oct 2019 13:45
Grupul Webhelp anunta achizitia PitechPlus, companie romaneasca ce proiecteaza, dezvolta si implementeaza solutii software personalizate, destinate, in special, digitalizarii operatiunilor de vanzare si a automatizarii proceselor. PitechPlus sprijina deja mari companii europene in dezvoltarea strategiei lor digitale, din sectoare diverse, inclusiv automotive, turism & calatorii si administratie publica.
Aceasta achizitie se inscrie in strategia grupului Webhelp de a-si consolida serviciile ce au la baza tehnologia, destinate sprijinirii clientilor in implementarea strategiei lor de transformare digitala, printr-o oferta de solutii personalizate, ce combina managementul relatiei cu clientii, inteligenta artificiala si automatizarea.
Tranzactia va consolida expertiza si factorii de dezvoltare pentru ambele companii. Pentru Webhelp si filiala sa de consultanta GoBeyond, PitechPlus sporeste know-how-ul metodologic in dezvoltarea si gestionarea aplicatiilor (metodologia Agile, dezvoltare in sprinturi) si creste capabilitatea celor 250 de experti in dezvoltarea si integrarea de software. Calitatea sa de a actiona ca integrator certificat pentru solutiile Robotic Process Automation reprezinta un puternic element de diferentiere pe o piata in care inteligenta artificiala si automatizarea sunt tot mai importante. Aceasta combinatie unica de expertiza completeaza capabilitatile Webhelp actuale, in proiectarea si dezvoltarea serviciilor tehnologice, din domenii precum analiza vocala si a datelor sau dezvoltarea aplicatiilor mobile. Pentru PitechPlus, Webhelp pune la dispozitie sinergii comerciale puternice (peste 500 de clienti au incredere in Webhelp pentru a le gestiona si optimiza relatia cu clientii), acces la noi piete si oportunitati pentru integrarea inteligentei artificiale si a functionalitatilor de invatare automata in solutiile sale de software personalizate.
PitechPlus isi va pastra actuala structura de management: Bogdan Herea, fondatorul, va ramane la conducerea companiei cu sediul central in Cluj Napoca (Romania).
Webhelp este lider european in industria sa, cu o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de euro, in 2018, realizata de o echipa de 50.000 de angajati ce isi desfasoara activitatea, in peste 140 de centre de operatiuni din 36 de tari. Grupul si-a stabilit ca obiectiv sa devina lider global in industrie.
Fondata in 2006, PitechPlus ofera solutii software integrate si servicii de consultanta in transformarea digitala pentru 36 de clienti, din 8 tari. Cu peste 270 de angajati in sediile din Cluj-Napoca si Targu Mures si colaborand cu clienti din Franta, Elvetia, Germania, Regatul Unit, Statele Unite si Benelux, PitechPlus are o prezenta globala, care ii permite sa isi sprijine clientii sa isi dezvolte afacerile. PitechPlus tinteste o cifra de afaceri de 11 milioane de euro in 2019, cu 20% mai mult fata de anul precedent, pastrand aceeasi rata de profit ca in 2018.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMbluebeamACADCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere