Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Dirigentie de santier - IGJR: Dirigentie de santier pentru modernizarea centrului de pregatire CPPCJ Ochiuri
IGJR: Dirigentie de santier pentru modernizarea centrului de pregatire CPPCJ Ochiuri
Dirigentie de santier Publicat de Elena Icleanu 09 Mai 2023 11:56
Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane (IGJR) organizeaza licitatie pentru atribuirea contractului "Dirigentie de santier pentru lucrarile de construire «Consolidare si modernizare la Centrul de Pregatire C.P.P.C.J. Ochiuri, pavilion 45-254-03»". Finantarea proiectului se va realiza prin intermediul unui imprumut accesat de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru a sprijini implementarea Proiectului privind Consolidarea Infrastructurii si a Pregatirii pentru Situatii Critice de Urgenta.
Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului.
Consultantii se pot asocia cu alte firme pentru a-si imbunatati calificarile, dar trebuie sa indice daca forma de colaborare este asociere sau subconsultanta. In cazul selectarii unei asocieri, toti partenerii vor fi responsabili solidar si nelimitat pentru intregul contract.
Consultantul va fi selectat utilizand procedura "Selectie pe baza Calificarilor Consultantului (CQS –Consultant’s Qualifications based Selection) in conformitate cu prevederile Regulamentului de achizitii.
Consultantii interesati pot obtine informatii suplimentare prin e-mail la adresele: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  
Expresiile de interes vor fi transmise in scris, in limba romana, la adresele de e-mail de mai sus, pana la data de 18 mai 2023.
Anuntul pentru Solicitarea de Expresii de Interes, ce include criteriile de selectie pentru evaluarea Expresiilor de Interes, dar si alte informatii suplimentare referitoare la proiect, poate fi descarcat de aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulhiltiALLBIMALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
FRONTALE
viarom
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
leviatan
Acvatot 2019
grundfos
Ubitech
CDS
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica