Agenda Constructiilor
Luni, 08 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Dirigentie de santier - IGSU: Dirigentie de santier pentru modernizarea sediului de pompieri din Calarasi
IGSU: Dirigentie de santier pentru modernizarea sediului de pompieri din Calarasi
Dirigentie de santier Publicat de Elena Icleanu 01 Iun 2022 13:40
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea serviciilor de dirigentie de santier pentru lucrarile de construire aferente obiectivului de investitii "Consolidare, mansardare si refunctionalizare la sediul ISUJ «Barbu Stirbei» al judetului Calarasi si al Detasamentului de Pompieri Calarasi.
Finantarea obiectivului va fi realizata dintr-un imprumut la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), prin Proiectul privind Imbunatatirea Managementului Riscurilor de Dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi directionate pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin Unitatea de Implementare a Proiectului invita firmele de consultanta eligibile (Consultantii) sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor de mai sus. Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului", se arata in anuntul pentru solicitarea de expresii de interes, transmis de IGSU.
Expresiile de interes pot fi transmise catre IGSU pana la data de 10 iunie 2022, pe adresele din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la atribuirea acestui contract.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
FRONTALE
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere