Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK organizeaza o noua editie Cities of Tomorrow in perioada 21-28 martie
AHK organizeaza o noua editie Cities of Tomorrow in perioada 21-28 martie
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 15 Mar 2023 14:18
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) organizeaza in perioada 21-28 martie 2023 cea de-a 11-a editie a conferintei Cities of Tomorrow, compusa din 10 mese rotunde si conferinta propriu-zisa. Mesele rotunde se desfasoara online, in zilele de 21-24 martie, iar evenimentul central, in data de 28 martie, la hotelul Crowne Plaza Bucharest.
La editia din acest an sunt asteptati in jur de 300 de participanti, din mediul public si privat. Printre cei care vor sustine prezentari la conferinta se numara Hilmar von Lojewski, consilier municipal pentru dezvoltare urbana, cladiri, locuinte si transport din partea Asociatiei Germane a Oraselor, Karmen Strahonja, director general al Stadtmarketing Mannheim GmbH (societatea pentru parteneriat public-privat a orasului Mannheim), Flavia Boghiu, viceprimar al municipiului Brasov, Raluca Munteanu, director de dezvoltare al Iulius Company (dezvoltator si operator de proiecte de regenerare urbana din Romania).
Mesele rotunde acopera teme precum: eficienta energetica si management energetic, finantare si fonduri europene, guvernarea digitala a orasului, siguranta urbana, mobilitate, dreptul constructiilor, reconversie si revitalizare, economie circulara, turism, stil de viata si cultura, balanta munca-viata privata. Pe durata a cate doua ore participantii vor discuta in mod concret subiecte si teme din specialitatea respectiva, iar solutiile gasite vor putea fi aplicate ulterior in propriile proiecte, prezente sau viitoare.
Relevant pentru succesul acestui eveniment este ceea ce se intampla ulterior, cum inteleg participantii sa utilizeze schimbul de idei, experienta si contactele dobandite in cadrul conferintei. Ulterior meselor rotunde, participantii se vor intalni in data de 28 martie pentru un panel, in cadrul caruia vor dezbate solutiile identificate.
Inaintea acestei editii a Cities of Tomorrow a fost organizat si un concurs de proiecte, cu solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii in oras/ comunitate. In competitie s-au inscris 55 proiecte, pe trei categorii: administratie publica, societate civila si mediul de afaceri. Din fiecare categorie vor fi selectate cate trei proiecte, iar autorii lor vor fi invitati sa le prezinte in fata juriului si a celorlalti participanti la conferinta. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii care va incheia evenimentul.
Cities of Tomorrow este un eveniment anual, de referinta al AHK Romania, dedicat dezvoltarii urbane si regionale. Scopul sau este sa incurajeze dezvoltarea durabila a tarii, sa promoveze masuri pentru cresterea competitivitatii si atractivitatii Romaniei pentru noi investitii. Intregul eveniment este o platforma pentru schimburi idei, concepte si bune practici intre sectorul public si cel privat, care mai apoi se pot transforma in proiecte si parteneriate, cu actiuni si rezultate concrete.
Prin cele zece editii anterioare, Cities of Tomorrow si-a consolidat pozitia ca eveniment de top care reuneste mediul de afaceri, specialisti in dezvoltare urbana si arhitectura, societatea civila si reprezentanti ai administratiei publice.
Conferinta ofera informatii utile si noi perspective pentru primarii, companii private romanesti si straine, companii de utilitati urbane si de infrastructura, reprezentanti ai agentiilor de dezvoltare regionala, ai consiliilor municipali si judeteni, pentru profesionisti din domeniul planificarii urbane si arhitecti, investitori imobiliari si dezvoltatorii interesati de/sau cu sediul in Europa de Sud-Est, profesionistii din domeniul imobiliar, reprezentanti ai camerelor de comert si industrie, ai clusterelor industriale, furnizori de tehnologie, ONG-uri si profesionisti din domeniul bancar.
In foyerul hotelului Crowne Plaza va fi organizat un Marketplace, unde sponsorii evenimentului, BASF, Bosch Romania, Delgaz Grid, E.ON, FEPRA, Horvath, Hotspot, Iulius, nhood, RETIM, Siemens Healthineers, SNRB, isi vor prezenta solutiile si tehnologiile destinate modernizarii si eficientizarii oraselor si regiunilor.
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
BogArt
SIGM
noark
ness project
quadratum
EDIT-Structural
leviatan
konsent
Arduro
CDS
concelex
rigips
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander