Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ALLBIM: Nou seminar pe tema digitalizarii sectorului de constructii, pe 24 octombrie
ALLBIM: Nou seminar pe tema digitalizarii sectorului de constructii, pe 24 octombrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 21 Oct 2020 05:14
AllBim Net, companie ce ofera consultanta de software pentru industria constructiilor (AEC) din Romania, organizeaza seminarul anual pe tema “BIM si transformarea digitala in industria constructiilor” sambata, 24 octombrie 2020, incepand cu orele 11.00. Conferinta va avea loc online, cu participarea a 21 de profesionisti ce vor sustine prezentari specifice.
Potrivit organizatorilor, printre temele ce vor fi abordate se afla redefinirea modului de lucru in 2020, BIM - conceptul esential in digitalizarea constructiilor, smart planning - modele 3D inteligente si bilanturi teritoriale automate, rapoarte geotehnice digitale, sisteme de sprijinire si analiza FEM, geometrii complexe, detalii mai precise si randari extraordinare, modalitati rapide de dimensionare si modificare a traseelor de instalatii, performanta prin detaliere si colaborare pe un model unic, direct in Cloud, si multe altele.
"In acest an, am invatat sa traim, sa studiem si sa lucram altfel, iar normalitatea, cum o intelegem azi, se redefineste de la o zi la alta. In acest context, un lucru este sigur: digitalizarea a devenit factorul sine qua non pentru a ne adapta, pentru a explora noi oportunitati si pentru a avea succes in lumea post-Covid. Am creat aceasta editie pornind de la acest nou context si de la provocarile pe care le aduce. Stim ca nu este simplu sa lucrezi remote, de aceea vom arata ce inseamna un workflow complet digital, iar toate temele au ca numitor comun performanta", spun organizatorii.
Compania AllBim reprezinta 10 din producatorii de top de software AEC, ca partener autorizat in Romania, avand o experienta de 28 de ani pe piata locala de profil. In cele aproape trei decenii de activitate, compania a colaborat cu peste 1.280 de clienti, a comercializat mai mult de 3.500 de licente in Romania, a dezvoltat 25 de centre de training si a organizat 38 de evenimente.
Pentru detalii despre noua noul seminar anual AllBim si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
SSAB
SIGM
CDS
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
siniat
BogArt
leviatan
rigips
konsent
ness project
quadratum
EDIT-Structural
concelex
strabag nivel 1
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander