Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - APMCR: Sapte producatori romani participa la Targul International Project Lebanon
APMCR: Sapte producatori romani participa la Targul International Project Lebanon
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 03 Iun 2015 16:33
Sapte producatori locali de materiale pentru constructii participa, in perioada 2-5 iunie 2015, la Targul International Project Lebanon, delegatie organizata in cadrul actiunilor de promovare a produselor romanesti pe piata externa pentru anul curent, organizate de Ministerul Economiei din Romania. Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania (APMCR) a fost desemnata sa organizeze pavilionul national al tarii noastre, amenajat in cadrul evenimentului ce are loc la Beirut, in Liban. Cele sapte companii romanesti participante la delegatie sunt: Adeplast, Ceramica Bianca, Capitello Construction & Restorari, grupul Fabryo - Atlas Paints, Mondo Style, Real Invest si UMAC.
Project Lebanon 2015 este primul eveniment de acest gen din regiune, care reuneste lideri din industrie din intreaga lume. In editia 2014, 473 de companii expozante din peste 20 de tari au prezentat cele mai noi produse si servicii la peste 20.000 de vizitatori. Evenimentul va permite oportunitati unice de networking cu o audienta de inalta calitate si stabilirea de noi contacte, reinnoirea parteneriatelor deja existente si explorarea unor noi oportunitati de afaceri.
"Participarea firmelor romanesti la Project Lebanon reprezinta o buna oportunitate pentru a promova companiile pe piata materialelor de constructii din Liban, o piata inca neexploatata, unde productia interna este net inferioara cererii de materiale de constructii si unde putem realiza un export de materiale semnificativ. Actionand ca un promotor al sectorului de constructii, Project Lebanon reprezinta un adevarat punct de reper, este locul in care tehnologiile si produsele clasice, devenite in timp adevarate branduri, intalnesc cele mai noi si performante tehnologii, potrivite gusturilor si exigentelor tuturor clientilor. Si pentru ca producatorii nostri au ce demonstra, suntem siguri ca participarea Romaniei la Project Lebanon cu produse de calitate si competitive in domeniul constructiilor reprezinta o oportunitate ideala", a declarat Claudiu Georgescu, presedintele APMCR si liderul delegatiei romane la Beirut.
Libanul reprezinta o piata atractiva pentru industria constructiilor, deoarece beneficiaza de o serie de programe de finantare internationale, europene si arabe, destinate in principal proiectelor de reconstructie si dezvoltare a tarii, pe obiective complexe.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
leviatan
MAKITA
siniat
concelex
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
ness project
SSAB
quadratum
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
noark
Ubitech
theda mar
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
CDS
EDIT-Structural
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander