Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Austria Showcase: Misiune economica pe tema Smart City, in perioada 18-20 mai
Austria Showcase: Misiune economica pe tema Smart City, in perioada 18-20 mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 21 Apr 2021 06:42
Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei - Advantage Austria - va organiza, in perioada 18-20 mai 2021, o noua misiune economica sub egida Austria Showcase, cu tema "Smart City, Urban Technolgy, Smart Airports", la care vor participa mai multe firme austriece. Companiile dispun de o expertiza recunoscuta pe plan international in aceste domenii, iar cele care vin in Romania doresc sa prezente autoritatilor si firmelor romanesti know-how-ul lor si sa se informeze despre oportunitatile pe care le ofera piata de profil. Nu in ultimul rand, companiile austriece sunt interesate de incheierea de noi parteneriate cu jucatori locali.
Delegatia austriaca va fi prezenta in Bucuresti, Brasov, Sibiu si Alba Iulia si va avea intrevederi cu primariile, consiliile judetene, reprezentantii aeroporturilor si cu firmele locale. Companiile locale interesate au posibilitata de a purta discutii individuale B2B cu membrii delegatiei atat prin prezenta fizica (in cazul in care restrictiile o vor permite) in localitatile respective, cat si in mediu virtual, in urma unei eventuale programari.
Din delegatie fac parte, in acest moment, ofertanti de sisteme pentru cresterea sigurantei circulatiei traficului rutier si pe calea ferata (firmele EBE Solutions si Gmundner Fertigteile), dezvoltatori de proiecte din domeniul protectiei mediului si al tehnologiei urbane (compania ContraPlusUltra si Institutul austriac de cercetare in tehnologie - AIT Austrian Institute), solutii de inalta eficienta energetica pentru transmiterea caldurii si a agentului termic (firmele Klinger Fluid Control si Ingrid Blecha), dar si ofertanti de sisteme de securitate pentru aeroporturi si solutii impotriva incendiilor (Dynell si Rosenbauer International).
"Reprezentantii acestor companii doresc sa se informeze despre oportunitatile pe care le ofera piata de profil din Romania si sa poarte discutii cu firme si organizatii locale in vederea incheierii unor noi parteneriate de afaceri. Am invitat in Romania aceste firme, intrucat companiile austriece detin un vast know-how - in special in ceea ce priveste planificarea, proiectarea si adaptarea celor mai moderne solutii pentru finalizarea de proiecte in toate aceste domenii. Pe de alta parte si infrastructura din Romania se afla in fata unor mari provocari, fiindu-i necesare investitii in mai toate sectoarele sale", spune Gerd Bommer, Consilier Comercial la Advantage Austria.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
rigips
CONCEPT STRUCTURE
konsent
Acvatot 2019
ness project
quadratum
leviatan
viarom
MAKITA
concelex
CDS
noark
theda mar
siniat
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander