Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CCIFER: Conferinta pe tema calitatii infrastructurilor din Romania
CCIFER: Conferinta pe tema calitatii infrastructurilor din Romania
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 21 Sep 2016 12:42
Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) organizeaza, la data de 4 octombrie 2016, conferinta "Infrastructura drumurilor de maine", eveniment ce va aborda, printre altele, subiecte precum calitatea infrastructurilor din Romania si a materialelor utilizate in constructia drumurilor, precum si a executiei tehnice. Conferinta va avea loc la Hotelul Novotel din Bucuresti si este sustinuta in contextul lansarii de catre CCIFER a Cartii Albe a Constructiilor, in luna iulie 2016. Documentul propune 35 de masuri pentru deblocarea proiectelor de infrastructura si dinamizarea sectorului de constructii.
Solutiile CCIFER sunt impartite in 4 sectiuni: proiecte in sectorul public, masuri dedicate unui sector privat solid si sustenabil, masuri privind relansarea parteneriatelor public-private si masuri pentru formarea profesionala.
"Romania se confrunta astazi cu lipsa de infrastructura, ce are un impact negativ asupra atractivitatii tarii. Din cauza crizei, mai multe proiecte au fost abandonate, iar oferta celui mai mic pret a fost privilegiata. In tot acest timp, fondurile europene disponibile nu sunt folosite la adevaratul lor potential. Prin intermediul invitatilor nostri - autoritati romane si experti nationali si internationali -, ne dorim sa avem un dialog profund si constructiv in ceea ce priveste noile tehnologii si tendinte, dar si sa aducem in discutie subiecte precum responsabilitatea pentru managementul infrastructurilor", au declarat organizatorii evenimentului.
Potrivit acestora, obiectivul conferintei este acela de a creste gradul de constientizare in randul autoritatilor publice privind necesitatea construirii unor infrastructuri sustenabile, de o mai buna calitate si care, pe termen lung, sa fie mai putin costisitoare.
In foaierul Hotelului Novotel, partenerii evenimentului vor avea standuri de prezentare a produselor.
Creata in 1996, CCIFER are afiliate, in prezent, aproape 500 de societati membre, dintre care 60% sunt intreprinderi mici si mijlocii. Totodata, organizatia reuneste mari investitori francezi in Romania, precum Dacia-Renault, Orange, Alcatel, BRD-Groupe Société Générale, Veolia, Michelin, Lafarge etc.
Participarea la evenimentul organizat de CCIFER este gratuita, dar necesita inscrierea prealabila. Pentru a consulta agenda conferintei si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailanthiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
MAKITA
BALTIC
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
FRONTALE
leviatan
leviatan
rigips
grundfos
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023