Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CCIFER: Conferinta pe tema calitatii infrastructurilor din Romania
CCIFER: Conferinta pe tema calitatii infrastructurilor din Romania
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 21 Sep 2016 13:42
Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) organizeaza, la data de 4 octombrie 2016, conferinta "Infrastructura drumurilor de maine", eveniment ce va aborda, printre altele, subiecte precum calitatea infrastructurilor din Romania si a materialelor utilizate in constructia drumurilor, precum si a executiei tehnice. Conferinta va avea loc la Hotelul Novotel din Bucuresti si este sustinuta in contextul lansarii de catre CCIFER a Cartii Albe a Constructiilor, in luna iulie 2016. Documentul propune 35 de masuri pentru deblocarea proiectelor de infrastructura si dinamizarea sectorului de constructii.
Solutiile CCIFER sunt impartite in 4 sectiuni: proiecte in sectorul public, masuri dedicate unui sector privat solid si sustenabil, masuri privind relansarea parteneriatelor public-private si masuri pentru formarea profesionala.
"Romania se confrunta astazi cu lipsa de infrastructura, ce are un impact negativ asupra atractivitatii tarii. Din cauza crizei, mai multe proiecte au fost abandonate, iar oferta celui mai mic pret a fost privilegiata. In tot acest timp, fondurile europene disponibile nu sunt folosite la adevaratul lor potential. Prin intermediul invitatilor nostri - autoritati romane si experti nationali si internationali -, ne dorim sa avem un dialog profund si constructiv in ceea ce priveste noile tehnologii si tendinte, dar si sa aducem in discutie subiecte precum responsabilitatea pentru managementul infrastructurilor", au declarat organizatorii evenimentului.
Potrivit acestora, obiectivul conferintei este acela de a creste gradul de constientizare in randul autoritatilor publice privind necesitatea construirii unor infrastructuri sustenabile, de o mai buna calitate si care, pe termen lung, sa fie mai putin costisitoare.
In foaierul Hotelului Novotel, partenerii evenimentului vor avea standuri de prezentare a produselor.
Creata in 1996, CCIFER are afiliate, in prezent, aproape 500 de societati membre, dintre care 60% sunt intreprinderi mici si mijlocii. Totodata, organizatia reuneste mari investitori francezi in Romania, precum Dacia-Renault, Orange, Alcatel, BRD-Groupe Société Générale, Veolia, Michelin, Lafarge etc.
Participarea la evenimentul organizat de CCIFER este gratuita, dar necesita inscrierea prealabila. Pentru a consulta agenda conferintei si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere