Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CJ Ilfov promoveaza la MIPIM proiectul Magurele Science Park si hubul intermodal
CJ Ilfov promoveaza la MIPIM proiectul Magurele Science Park si hubul intermodal
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 17 Mar 2022 12:29
In perioada 15-18 martie 2022, o delegatie a Consiliului Judetean Ilfov este prezenta la Targul International pentru Investitii si Proiecte Imobiliare MIPIM, organizat la Cannes, Republica Franceza, cu scopul de a promova obiectivele strategice ale institutiei, propuse in Strategia de Dezvoltare a Judetului Ilfov 2020-2030.
Prin aceste obiective, Consiliul Judetean Ilfov urmareste dezvoltarea judetului, prin atragerea de investitori si capital, in vederea dezvoltarii mediului de afaceri, sprijinirea antreprenoriatului in zonele urbane si rurale si sustinerea unui cadru atractiv international in cercetare, dezvoltare si inovare, localizat in judetul Ilfov.
Participarea delegatiei Consiliului Judetean Ilfov la acest targ, in calitate de expozant, genereaza oportunitati de identificare a unor exemple de bune practici pentru implementarea proiectelor strategice si atragerea de investitori.
Concret, Consiliul Judetean Ilfov va promova in cadrul targului mai multe proiecte de investitii, dintre care doua proiecte majore: ,,Magurele Science Park” si ,,Bucharest Ilfov Multimodal Hub”. Prezenta la acest eveniment are ca scop, pe langa promovarea proiectelor importante, si cresterea vizibilitatii judetului Ilfov pe pietele de capital din Europa Centrala si de Vest, prin initierea de contacte cu potentiali parteneri si investitori.
Reprezentantii Consiliului Judetean Ilfov vor asigura permanenta si vor participa la intalniri de lucru, in cadrul standului propriu din cadrul MIPIM.
Evenimentul de anul acesta a fost reprogramat pentru anul 2022 ca urmare a anularii editiei 2020, in contextul epidemiei de SarsCov-2.
Targul International pentru Proiecte Imobiliare si Investitii MIPIM este unul dintre cele mai vechi si mai mari targuri B2B (business-to-business) din lume, cu peste 3.800 de expozanti din 100 de tari.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
rigips
CDS
leviatan
quadratum
Acvatot 2019
concelex
konsent
MAKITA
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
viarom
ness project
noark
BogArt
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander