Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Digitalizarea Workplaces si Transformarea Cladirilor, Bucuresti, 6 noiembrie 2019
Digitalizarea Workplaces si Transformarea Cladirilor, Bucuresti, 6 noiembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 04 Nov 2019 08:21
Facility & Property Management Conference revine cu o noua editie, la data de 6 noiembrie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni proprietari, chiriasi si specialisti in mentenanta si administrarea de cladiri comerciale, subiectul principal de discutie fiind digitalizarea Workplaces si transformarea cladirilor, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Structurata in mai multe sesiuni de prezentari si dezbateri, conferinta va aborda subiecte precum:
* Trenduri bazate pe nevoile chiriasilor
* Modul in care influenteaza noile tendinte performanta cladirilor
* Reglementari in industrie
* Managementul facilitatilor
* Avantajele transformarii digitale
* Noi tendinte globale si locale
Conferinta Facility & Property Management Conference va dezvalui modul in care digitalizarea cladirilor duce la rezultate mai bune in intretinerea si administrarea imobilelor, fiind pus in evidenta si modul in care inovatia va influenta performanta cladirilor.
Printre primii vorbitori confirmati se afla: Maarten Oonk - Director New Business, Deloitte Center for the Edge EMEA, Razvan Iorgu - Managing Director, CBRE Romania, Luiza Moraru - Head of Property Management CEE, CBRE Romania, Fulga Dinu - Country Manager Operations, Immofinanz Romania, Laurentiu Lazar - Managing Partner, Colliers Romania, Andrei Postelnicu - Managing Director, CBRE Global Workplace Solutions (GWS), Oana Adjudeanu - Director Property Management & Real Estate Management Services, Colliers International Romania, Ana Dumitrache - Country Head Romania, CTP Romania si Paul Dragoiu - General Manager, BSS.
Invitatul special al acestei editii este Maarten Oonk, Director New Business la Deloitte Center for the Edge pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). Maarten Oonk a absolvit studii de inginerie si este expert in transformare strategica si tehnologii exponentiale.
Dupa patru ani in care a dezvoltat proiectele Center for the Edge de la biroul din Amsterdam, Maarten Oonk a preluat si coordonarea Center for the Edge in Europa Centrala. De asemenea, lucreaza indeaproape cu practica de consultanta a Deloitte in domeniul imobiliar pentru proiecte de orase inteligente (Smart City).
La conferinta, Maarten Oonk va prezenta povestea cladirii The Edge (sediul Deloitte din Amsterdam), cea mai digitalizata si mai sustenabila cladire de birouri din lume. Fiind una dintre cele mai inteligente cladiri de birouri existente, imobilul produce mai multa energie electrica decat consuma; apa de ploaie este colectata si este folosita la utilitatile cladirii, sistemul de iluminare este cu 80% mai eficient decat iluminarea conventionala, iar ca noutati se evidentiaza digitalizarea spatiului de lucru, prin alocarea preferentiala si controlul personalizat al luminii si climatizarii, garaj de inalta tehnologie cu identificarea vehiculelor si alocarea de locuri de parcare disponibile.
Facility & Property Management Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu CBRE Romania, BSS, Colliers Romania si Nespresso. Pentru a participa la conferinta, contra unei taxe de 185 de euro (fara TVA), este necesara completarea unui formular de inregistrare, care poate fi accesat aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CDS
BogArt
viarom
MAKITA
siniat
noark
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
rigips
theda mar
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
concelex
konsent
ness project
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander