Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EURO-CONSTRUCTII: Noi scheme de certificare a cladirilor sustenabile in 2016
EURO-CONSTRUCTII: Noi scheme de certificare a cladirilor sustenabile in 2016
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 20 Mai 2016 08:00
„Noile scheme de certificare a cladirilor sustenabile in 2016 - studiu comparativ” reprezinta titlul si subiectul propuse auditoriului ce va asista la lucrarile conferintelor EURO-Constructii (editia a cincea) si EURO-Fereastra (editia a opta), ce se vor desfasura la data de 24 mai a.c., in cadrul Salii Atlas a Radisson Blu Hotel - Bucuresti, incepand cu ora 8:00, de Razvan Nica, director general si fondator al societatii BuildGreen.
Razvan Nica este unul dintre primii promotori ai dezvoltarii sustenabile in Romania, devenind primul evaluator BREEAM si al doilea profesionist acreditat LEED AP BD+C din tara noastra. In 2010, Razvan Nica a fondat BuildGreen, prima companie din Romania specializata in consultanta pentru dezvoltarea sustenabila si certificarea verde a cladirilor.
„BuildGreen este astazi liderul pietei de consultanta in domeniul dezvoltarii sustenabile din Romania si detine un portofoliu impresionant, care se remarca prin cel mai mare numar de proprietati certificate LEED/BREEAM, cea mai mare rata de succes de pe piata si cel mai ridicat nivel de certificare obtinut de o cladire din Romania”, a declarat conferentiarul, referindu-se la activitatea firmei pe care o coordoneaza.
Avand peste 10 ani de experienta pe piata imobiliara si mai mult de 30 de proiecte certificate cu succes, Razvan Nica a gestionat proiecte de dezvoltare sustenabila pentru companii de top din Europa Centrala si de Est, cum ar fi: Immochan, NEPI, Aberdeen Asset Management, Portland Trust, EBRD, S Group Holding, Genesis Development, PADECO, BogArt Construct, Bluehouse Development, S IMMO AG, Arup. Inainte de a infiinta BuildGreen, specialistul a coordonat primul proces de certificare BREEAM a unei cladiri de birouri din Romania (Euro Tower, in cadrul Cascade Group). Pentru informatii suplimentare, www.euroconferinte.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere