Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IEAS: Noutati la editia a XI-a - Smart event in a Smart city
IEAS: Noutati la editia a XI-a - Smart event in a Smart city
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 11 Aug 2015 18:12
In perioada 8 - 11 septembrie 2015, la Palatul Parlamentului din Capitala va avea loc targul International Electric & Automation Show (IEAS), aflat la editia a XI-a. In acest context, organizatorul DK Expo si-a exprimat angajamentul ca editia actuala a expozitiei sa reprezinte cel mai important eveniment pentru sectorul de echipamente electrice si automatizari din Romania, atat prin numarul de vizitatori, cat si din perspectiva companiilor participante si a industriilor abordate. Ca si anul trecut, IEAS 2015 va avea la dispozitie o suprafata de peste 3.600 mp, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C. Bratianu. La manifestare vor fi prezente peste 88 de companii specializate de top din tara noastra si din strainatate (fata de circa 87 de firme in 2014), ce expun echipamente electrice, sisteme automatizate, componente electronice, sisteme de iluminat si prezinta, de asemenea, diverse produse si servicii dedicate industriei de echipamente electrice, energetice si a automatizarilor. Targul este sustinut de 12 asociatii nationale, trei parteneri internationali 45 de organizatii media, respectiv trei furnizori si, ca de fiecare data, vizitatorii vor avea prilejul de a asista la o serie de evenimente conexe, iar ca noutate pentru acest an IEAS a fost promovat in Germania si Cehia, la targurile similare din cadrul Hannover Messe, Light + Building si Amper Expo. In perioada derularii IEAS 2015 va avea loc si cea de-a patra editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER), in Sala Nicolae Balcescu.
"Dintre temele ce vor fi dezbatute in acest an, subscrise sloganului general al expozitiei - «Smart event in a Smart city» - se disting, ca noutate, cele sustinute intr-un spatiu special amenajat pentru conferinte de tip workshop, in sala I.C. Bratianu (standul C3), de companiile Device Hub – Polonia, Electrotel, Promod, Scando Trading si Sanco Grup. De asemenea, inainte de deschiderea expozitiei, cat si in timpul derularii acesteia, se desfasoara campania denumita «Noutati in industrie», luna august fiind dedicata Actemium (marca a unor companii ce apartin grupului Vinci Energies), Bibus Ses (ce propune prima roata electrica industriala ezWheel 300, cu motor, transmisie, baterii si controller incorporabile), Cabur Romania (cu o imprimanta pentru etichete Cabur Jet, o solutie plug & print), Elko-Bis Polonia (electrozi cu constructie modulara, conductoare de inalta tensiune si programul de proiectare a instalatiilor Elko-Bis CAD, furnizate in Romania de S&S Consulting – Cluj-Napoca), Eplan (conceptul Experience de solutii de inginerie pentru planificarea si documentarea proiectelor electrice), Exclusiv Import-Export (cinci sortimente noi de cabluri de control, de la Helukabel GmbH - Germania), Luxten Lighting Company SA (sistemul de iluminat public Light Smart System), Radio Control Systems (radiocomenzi industriale HBC-radiomatic), Schrack Technik (dulapuri de distributie si pentru aparataj modular), Socomec (sistemul de masurare si monitorizare a instalatiilor electrice DIRIS Digiware) si Weidmüller (noi contacte si relee semiconductoare din gama Termseries). Pe scurt, IEAS 2015 poate fi definit ca un eveniment smart intr-un oras smart – ce aduce in atentie un concept inovator si de stricta actualitate, care pune accentul pe valorificarea potentialului firmelor din industrie prin promovarea produselor si serviciilor inteligente pentru orase, cladiri, autovehicule, transport, industrie - si nu numai. In acest context, aria vizitatorilor va fi extinsa catre reprezentanti ai autoritatilor locale, proiectanti, dezvoltatori imobiliari, arhitecti, urbanisti si altii”, sustin organizatorii IEAS.
Ca de fiecare data, accesul la expozitie se poate face si prin completarea unei invitatii online, programul de vizitare a expozitiei fiind cuprins intre orele 10:00 si 18:00, cu exceptia ultimei zile a evenimentului, cand targul isi va inchide portile la ora 16:00. Accesul in Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea B3/E1. Pentru a completa invitatia online, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere