Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IMOBILIARIUM: 80% din locuintele promovate sunt in planificare sau constructie
IMOBILIARIUM: 80% din locuintele promovate sunt in planificare sau constructie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 08 Oct 2019 10:33
Imobiliarium, expozitia imobiliara ce va avea loc in perioada 11-13 octombrie in parcarea Brico Dépôt, din incinta Baneasa Shopping City, prezinta circa 90 de ansambluri rezidentiale, ale caror locuinte insumeaza peste un milion de metri patrati. Aflat la a doua editie de toamna, targul reuneste, pentru prima data, toate tipurile de case si apartamente inteligente existente in Romania, si un numar de 70 de dezvoltatori activi in special pe segmentul middle.
"Oferta acestei editii Imobiliarium va acoperi cea mai diversa gama de locuinte de pana acum. Vizitatorii pot prospecta toate tipurile de case si apartamente inteligente, de la conceptul de case verzi, la proiectele rezidentiale dezvoltate cu infrastructura completa, proiecte mixte - business si rezidential -, case active sau cladiri ce promit o combinatie fantastica intre vechi si nou, toate aflate in cele mai ravnite zone din Capitala si imprejurimi", a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarium. 
Printre cei mai mari dezvoltatori prezenti la aceasta editie se numara One United, AFI Global Europe, Anchor Group, Conarg, Impact, Prime Kapital, Metropolitan, Cordia - Futureal Group, Straulesti Lac Alfa, Hagag, Zacaria Group, Nusco Imobiliara etc.
Totodata, una dintre noutatile acestei editii este prezenta Caravanei Grohe, ce consta intr-un showroom mobil -  un camion venit din Germania, unde se vor prezenta cele mai noi solutii de baie, bucatarie si smart home in materie de baterii, ceramica si senzori.
 
Peste 90 de ansambluri rezidentiale isi vor prezenta ofertele la Imobiliarium Baneasa
Printre proiectele promovate la eveniment se afla ansamblul de locuinte verzi LOFT Green Apartments, Satul Scandinav - cel mai nou complex rezidential de lux din Romania, amplasat in zona Snagov, compus in totalitate din case active, Crown Towers - un alt proiect luxury, situat in zona Herastrau etc. Unul dintre cele mai mari proiecte anuntate, care va fi construit alaturi de o zona office, este HILS Pallady Apartments, un complex format din 12 blocuri, cu 11 etaje, ce totalizeaza aproximativ 2.000 de apartamente, proiectate in mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere.
Majoritatea dezvoltatorilor prezenti vin cu diverse promotii, cele mai intalnite fiind discounturile oferite doar in perioada evenimentului, cu o medie cuprinsa intre 3% si 5%. Un alt exemplu de beneficiu este cel oferit de Greenfield Residence, care la achizitia unui apartament de doua camere ofera cumparatorului un voucher valoric pentru mobilier, pentru intreaga locuinta. 
Dintre locuintele aflate in oferta acestei editii, peste 20% sunt finalizate, 40% se afla in constructie, iar restul de 40% se afla in faza de plan.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
siniat
quadratum
EDIT-Structural
leviatan
konsent
viarom
BogArt
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
ness project
CDS
Ubitech
noark
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander