Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Imobiliarium revine cu prima editie post-pandemie, in NORD Events Center
Imobiliarium revine cu prima editie post-pandemie, in NORD Events Center
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 07 Sep 2022 11:55
Dupa doi ani de pauza, targul imobiliar Imobiliarium revine, in perioada 14-16 octombrie 2022, cu un nou eveniment in cadrul Globalworth Campus, unde vor fi prezenti peste 50 de dezvoltatori imobiliari - cu peste 70 de ansambluri rezidentiale. Locatia se afla la un minut de statia de metrou Pipera si dispune de parcare dedicata vizitatorilor.
Aflat la cea de-a opta editie, Imobiliarium asteapta peste 5.000 de investitori si clienti finali. Imobiliarium reprezinta o expozitie de real-estate dezvoltata pe o structura tehnologica noua, cu scopul de a facilita interactiunea cumparatorilor cu cei mai importanti dezvoltatori rezidentiali din Bucuresti, imprejurimi si zonele de vacanta. “Suntem bucurosi sa revenim in forta anul acesta, dupa doi ani dificili pentru noi toti. De aceea, am ales pentru aceasta revenire o noua locatie, una dintre cele mai moderne locatii din Bucuresti, un campus office ultra premium, dupa standarde europene, inclusiv certificarea de excelenta BREEAM. Mai departe, am selectat o oferta complexa din partea dezvoltatorilor prezenti, oferta care raspunde tuturor nevoilor rezidentiale, inclusiv celor pentru investitii. Imobiliarium va aduce noutatile pietei in acelasi loc, cu cele mai bune oferte si va deschide pentru trei zile usile marilor dezvoltatori, pentru ca acestia sa-si prezinte publicului noile locuinte la un pret atractiv”, spune Mihai Cima, organizatorul Imobiliarium.
Dintre locuintele aflate in oferta acestei editii peste 30% dintre acestea sunt finalizate, 50% se afla in stadiul de constructie, iar aproximativ 20% dintre ele sunt in faza de plan, toate acestea beneficiaza de oferte de discount cuprinse intre 1.000 si 10.000 de euro, proprietati incadrabile la TVA de 5%, dar si alte oferte punctuale. “Imobiliarium pastreaza si anul acesta inovatia tehnologica cu care v-a obisnuit, prin oportunitatea de pre-inregistrare gratuita prin sistemul MyConnector, astfel ca atunci cand ajungi la targ afli rapid ofertele celor mai importanti dezvoltatori si primesti o lista de recomandari personalizate pe baza criteriilor tale de cautare. Suntem cunoscuti ca fiind <tech friendly>, de aceea lucram in permanenta la optimizarea si eficientizarea sistemelor noastre de digitalizare, in asa fel incat totul sa fie cat mai simplu si usor pentru toti vizitatorii nostri, fie investitori, fie clienti finali. Pre-inregistrarea se face direct pe website: www.imobiliarium.ro, inainte de eveniment. Fara pre-inregistrare, venind direct la eveniment, vizitatorii vor plati pretul unui bilet de acces, care este in valoare de 20 de lei”, explica Cima.
Conform acestuia, de-a lungul celor sapte editii de pana acum, Imobiliarium a adus la un loc cele mai noi si mai bune oferte de pe piata rezidentiala locala si a adus rezultate performante in vanzarile dezvoltatorilor prezenti la eveniment, reprezentand, de asemenea, si un instrument excelent de eficientizare in cautarile clientilor.
Imobiliarium, organizat de una dintre cele mai importante companii de organizare de evenimente - Universum Events - este prima expozitie tehnologizata dedicata zonei de rezidentiale. Inceput in 2017 ca o alternativa la clasicele evenimente de real-estate, Targul Imobiliarium vine cu un obiectiv simplu: acela de a facilita procesul de cautare si achizitie a unui imobil, aducand persoanelor aflate in cautarea unei case, atat pentru investitie, cat si pentru o noua locuinta, tehnologia in prim-plan.
Dedicat sectorului rezidential, Targul Imobiliarium reuneste cel mai mare numar de ansambluri noi, tinand cont de experienta acestora si istoricul lor. Imobiliarium reprezinta, totodata, si cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pietei imobiliar-rezidentiale si va permite sa descoperiti toate ansamblurile intr-un singur loc. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
ness project
Ubitech
EDIT-Structural
konsent
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
rigips
noark
concelex
leviatan
strabag nivel 1
siniat
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander