Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Innoconstruct: Conferinta despre digitalizare si inovare in constructii, pe 18-19 mai
Innoconstruct: Conferinta despre digitalizare si inovare in constructii, pe 18-19 mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 24 Apr 2023 12:33
Clusterul TEC - Technology Enabled Construction - va invita in perioada 18-19 mai 2023 la Hotel Pullman Bucuresti, la cea mai importanta conferinta internationala organizata in Romania privind inovarea si digitalizarea in constructii, INNOCONSTRUCT, aflata la cea de-a treia editie, "How digital, How fast?". Aceasta editie este organizata cu sprijinul SCC Constructii Erbasu, Leviatan Design si Ubitech Constructii.
Si in acest an, temele sunt consistente si de interes pentru toti reprezentantii industriei AEC: BUILDING INFORMATION MODELLING (BIM). Studii de caz, Tehnologii si solutii inteligente, Eficienta energetica. Tranzitia verde, Noi abordari in dezvoltarea competentelor in industrie. De asemenea, in ziua a doua a conferintei, persoanele inscrise vor avea ocazia sa participe la sesiuni de match-making de 1 la 1 cu stakeholderi de interes pentru companiile lor. Aceste sesiuni sunt organizate prin intermediul platformei b2match, care asigura gestionarea rapida si eficienta a intalnirilor.
Dintre invitatii speciali ii amintim pe ministrul Digitalizarii, Sebastian Burduja, Orsolya Kover, Consilier la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Inspectorul de Stat in constructii, Paul Racovita.
Pe website-ul conferintei www.innoconstruct.ro sunt disponibile informatii cu privire la agenda conferintei, speakerii nationali & internationali invitati la eveniment si de asemenea despre pachetele disponibile.
Conferinta este bilingva, cu traducere simultana romana-engleza in prima zi.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
theda mar
quadratum
EDIT-Structural
MAKITA
strabag nivel 1
siniat
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
leviatan
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ness project
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander