Agenda Constructiilor
Joi, 09 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - INNOCONSTRUCT: Conferinta despre digitalizarea constructiilor are loc in luna mai
INNOCONSTRUCT: Conferinta despre digitalizarea constructiilor are loc in luna mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 03 Feb 2022 06:16
Cea de-a doua editie a Innoconstruct, conferinta internationala despre inovarea in constructii, va avea loc in peroada 12-13 mai 2022 la hotelul Pullman Bucuresti. Evenimentul din acest an are ca tematica “Drumul catre transformarea digitala” si este organizat de Clusterul TEC - Technology Enabled Construction, ce faciliteaza digitalizarea in constructii, adoptia BIM la scara larga si ofera sprijin firmelor in parcursul lor catre digitalizare si inovare.
"Conferinta Internationala Innoconstruct, aflata la a doua editie, este centrata pe definirea pasilor, cadrului si instrumentelor necesare pentru a accelera transformarea digitala in sector, ca o continuare a dezbaterii generate anul trecut. Daca prima zi a conferintei este dedicata prezentarii datelor reale legate de maturitatea digitala a sectorului, studii de caz privind adoptarea BIM in companii din diferite subsectoare ale industriei, tehnologii si solutii inteligente, tendinte din sector, a doua zi este dedicata dezbaterilor in format de mese rotunde, pe aspecte specifice ale transformarii digitale, de la dezvoltarea competentelor digitale, metode de adoptare a BIM, imbunatatirea eficientei energetice, pana la oportunitati financiare pentru companiile care intentioneaza sa devina mai digitale", spun organizatorii.
La Innoconstruct vor participa companii mari si mici din diverse subsectoare din industria constructiilor, dar si firme de tehnologie, universitati din mai multe tari, reprezentanti ai Comisiei Europene, precum si autoritati centrale si locale, ONG-uri relevante ale partenerilor sociali, grupuri de constructii din diferite state membre si reprezentanti ai organismelor si retelelor de experti, pentru a se asigura ca toate partile interesate contribuie la dialog.
***
Clusterul TEC a fost infiintat in 2019 avand ca obiectiv imbunatatirea competitivitatii sectorului constructiilor prin inovare si transformare digitala. Scopul principal al organizatiei este sa contribuie la directia comunitara catre digitalizarea accelerata a industriei pana in 2030 si la cresterea nivelului de inovare si integrare a tehnologiilor digitale in sectorul constructiilor, care este unul dintre sectoarele mai putin performante din UE in ceea ce priveste aceste dimensiuni.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la Innoconstruct 2022, click aici!
 
ALLBIMMESENBURGVideoConfAC-iulman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
BALTIC
FRONTALE
CDS
MAKITA
BMI_Icopal
leviatan
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023