Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - INNOCONSTRUCT: Conferinta despre digitalizarea constructiilor are loc in luna mai
INNOCONSTRUCT: Conferinta despre digitalizarea constructiilor are loc in luna mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 03 Feb 2022 06:16
Cea de-a doua editie a Innoconstruct, conferinta internationala despre inovarea in constructii, va avea loc in peroada 12-13 mai 2022 la hotelul Pullman Bucuresti. Evenimentul din acest an are ca tematica “Drumul catre transformarea digitala” si este organizat de Clusterul TEC - Technology Enabled Construction, ce faciliteaza digitalizarea in constructii, adoptia BIM la scara larga si ofera sprijin firmelor in parcursul lor catre digitalizare si inovare.
"Conferinta Internationala Innoconstruct, aflata la a doua editie, este centrata pe definirea pasilor, cadrului si instrumentelor necesare pentru a accelera transformarea digitala in sector, ca o continuare a dezbaterii generate anul trecut. Daca prima zi a conferintei este dedicata prezentarii datelor reale legate de maturitatea digitala a sectorului, studii de caz privind adoptarea BIM in companii din diferite subsectoare ale industriei, tehnologii si solutii inteligente, tendinte din sector, a doua zi este dedicata dezbaterilor in format de mese rotunde, pe aspecte specifice ale transformarii digitale, de la dezvoltarea competentelor digitale, metode de adoptare a BIM, imbunatatirea eficientei energetice, pana la oportunitati financiare pentru companiile care intentioneaza sa devina mai digitale", spun organizatorii.
La Innoconstruct vor participa companii mari si mici din diverse subsectoare din industria constructiilor, dar si firme de tehnologie, universitati din mai multe tari, reprezentanti ai Comisiei Europene, precum si autoritati centrale si locale, ONG-uri relevante ale partenerilor sociali, grupuri de constructii din diferite state membre si reprezentanti ai organismelor si retelelor de experti, pentru a se asigura ca toate partile interesate contribuie la dialog.
***
Clusterul TEC a fost infiintat in 2019 avand ca obiectiv imbunatatirea competitivitatii sectorului constructiilor prin inovare si transformare digitala. Scopul principal al organizatiei este sa contribuie la directia comunitara catre digitalizarea accelerata a industriei pana in 2030 si la cresterea nivelului de inovare si integrare a tehnologiilor digitale in sectorul constructiilor, care este unul dintre sectoarele mai putin performante din UE in ceea ce priveste aceste dimensiuni.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la Innoconstruct 2022, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
quadratum
leviatan
BogArt
MAKITA
EDIT-Structural
viarom
Ubitech
strabag nivel 1
rigips
noark
theda mar
concelex
siniat
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
konsent

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander