Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - INNOCONSTRUCT: Conferinta internationala despre inovarea in constructii, in mai
INNOCONSTRUCT: Conferinta internationala despre inovarea in constructii, in mai
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2023 13:24
Editia a treia a Conferintei Internationale INNOCONSTRUCT – How Digital, How Fast, ce va avea loc pe 18-19 mai 2023 la Pullman Bucuresti World Trade Center, propune o suita de evenimente dedicate avansarii procesului de digitalizare in industria constructiilor. Astfel, vor fi puse in lumina noile abordari in dezvoltarea competentelor digitale in constructii si tehnologiile si solutiile care sprijina digitalizarea si eficienta energetica.
Prima zi a conferintei este dedicata prezentarii tehnologiilor si solutiilor inteligente, studii de caz reprezentative privind digitalizarea industriei, tendinte din sector; a doua zi imbina dezbaterea din cadrul meselor rotunde despre: digitalizare, sistemul de clasificare, economie circulara si viitorul profesiilor, cu partea practica, unde vor avea loc in paralel un Hackathon si un eveniment de Match-Making.
Astfel, conferinta INNOCONSTRUCT vine cu o abordare practica a subiectului si reuneste companii mari si mici din diverse subsectoare din industria constructiilor si, de asemenea, companii de tehnologie, universitati din diverse tari, reprezentanti ai Comisiei Europene, guvern si autoritati locale, ONG-uri relevante si parteneri sociali, clustere de constructii din diferite state membre si reprezentanti ai organismelor si retelelor de experti, pentru a se asigura ca toate partile interesate contribuie la dialog.
"Clusterul TEC a fost infiintat in 2019 in jurul unui obiectiv comun de a imbunatati competitivitatea sectorului constructiilor prin inovare si transformare digitala. Scopul nostru principal este sa contribuim la obiectivele comune europene mai mari catre digitalizarea accelerata a industriei pana in 2030 si la cresterea nivelului de inovare si integrare a tehnologiilor digitale in sectorul constructiilor, care este unul dintre sectoarele cele mai putin performante din UE in ceea ce priveste aceste dimensiuni", au precizat organizatorii.
In a doua zi a conferintei, vor exista doua serii de mese rotunde care se vor desfasura in paralel, prin urmare participantii vor fi invitati sa aleaga la ce dezbatere doresc sa participe, in fiecare serie.
Pentru informatii suplimentare, agenda si inscrieri la eveniment, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulhiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
BALTIC
MAKITA
leviatan
CDS
Ubitech
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
viarom
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
BA 2023
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu