Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Install Efficiency: Prima editie a conferintei anuale a profesionistilor in instalatii
Install Efficiency: Prima editie a conferintei anuale a profesionistilor in instalatii
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2023 13:05
Prima editie a Install Efficiency, conferinta anuala a profesionistilor in instalatii, HVAC si echipamente de incalzire/ racire din Romania, va avea loc la data de 22 marie 2023, la Grand Hotel Bucharest, sala Fortuna, incepand cu ora 09:00. Evenimentul este organizat de compania Uniprest Instal, cu sprijinul GOVNET Romania, si va reuni specialisti din arii complementare, din domenii precum constructii si dezvoltare imobiliara rezidentiala, comerciala si industriala, cu viziuni locale si deopotriva internationale.
Vorbitorii vor dezbate beneficiile sociale si economice ale proiectelor cu impact minim asupra mediului, explorand structuri, modele si cai de dezvoltare prin prisma eficientei. Cei 15 speakeri de top vor impartasi, astfel, cu cei peste 125 de invitati opinii, dezbateri si previziuni, intr-o analiza completa a eficientei energetice si a implicatiilor sale in industriile adiacente.
"Evenimentul Uniprest Instal, organizat cu sprijinul Govnet, va aborda tematica eficientei care, de altfel, este si motto-ul dupa care se ghideaza in acest an compania cu sediul in Targu Mures si alte 9 puncte de lucru la nivel national. Pentru ca inainte de a vorbi despre sustenabilitate, e nevoie sa intelegem cum functioneaza eficienta si cum poate fi ea aplicata in proiectele noastre de zi cu zi, astfel incat sa obtinem cel mai bun rezultat viabil cu minimum de resurse", au precizat organizatorii Install Efficiency.
Pentru informatii suplimentare si inscrierea la eveniment, click aici!
* Participarea in audienta este gratuita, in limita locurilor disponibile, cu confirmarea prealabila din partea organizatorilor. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
ness project
strabag nivel 1
theda mar
leviatan
concelex
siniat
Acvatot 2019
Ubitech
noark
rigips
viarom
CDS
quadratum
SIGM
konsent
SSAB

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander