Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Italy & Romania: Building Together" - Infrastructuri spitalicesti si echipamente
Italy & Romania: Building Together" - Infrastructuri spitalicesti si echipamente
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 01 Nov 2023 12:00
Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ITA), in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania si Confindustria Romania organizeaza conferinta "Italy & Romania: Building Together", cu accent pe infrastructurile spitalicesti si echipamentele aferente. Evenimentul reprezinta un follow-up al initiativei pentru infrastructura ICE-OICE-ANCE-ANIE in Romania, din 2022. Agenda Constructiilor este partener media al conferintei.
Evenimentul va avea loc pe data de 14 noiembrie 2023 la Bucuresti, in incinta hotelului Crowne Plaza Bucharest, Sala Ballroom, si face parte dintr-un program de trei zile de lucru, conceput cu scopul de a aprofunda multiplele posibilitati de colaborare si schimb de experienta intre companiile din Italia si Romania active in domeniul infrastructurilor spitalicesti si echipamentelor aferente.
Din partea italiana vor sosi reprezentantii a 20 companii coordonate de catre asociatiile italiene de referinta ANCE - Asociatia Italiana a Constructorilor, OICE - Asociatia Italiana a Societatilor de Inginerie, Proiectare, Arhitectura si Consultanta Tehnica-Economica si ANIE - Federatia italiana din Sectorul Electrotehnic si Electronic, precum si de lideri guvernamentali.
Cele 20 de companii care vor participa la conferinta sunt: 3TI Progetti Italia (inginerie si consultanta tehnica), Condor SpA (furnizor de schele si cofraje), Cooperativa Sociale Nuova Sair (serviciul de sanatate ocupationala din Italia), Faresin Formwork SpA (furnizor de sisteme pentru cofraje), Fincantieri Infrastrutture Sociali SpA (antreprenor de constructii), For.Tec. - Forniture Tecnologiche (proiectare si constructii), ICM SpA (antreprenor de constructii), Impresa Pizzarotti & C. SpA (antreprenor constructii), Itinera SpA (antreprenor de constructii), La Effecci Costruzioni (antreprenor de constructii), Manelli Impresa (companie de constructii si management de proiect), Manens SpA (consultanta in inginerie si arhitectura), Planus SpA (furnizor de obiecte sanitare), Politecnica-Ingegneria Ed Architettura Soc. Coop. (consultanta in arhitectura si proiectare), Rizzani De Eccher SpA (antreprenor de constructii), Seingim Global Service (firma de inginerie si consultanta) si Stagi (arhitectura si inginerie).
La conferinta din data de 14 noiembrie vor fi prezenti, totodata, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ANDIS - Agentia Nationala pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate, ONAC - Oficiul National pentru Achizitii Centralizate, CNI - Compania Nationala de Investitii, PSC - Patronatul Societatilor din Constructii, institutii ale Statului implicate in finantarea si implementarea proiectelor de infrastructura, precum si reprezentanti ai mediului antreprenorial, care vor prezenta starea pietei, oportunitatile concrete de afaceri, dar si punctele critice. Programul prevede diferite momente menite sa faciliteze procesul de networking, printre care un pranz de afaceri care va delimita cele doua parti ale zilei.
Programul se va desfasura in limbile italiana si romana, cu serviciu de interpretare simultan.
Participarea la eveniment este gratuita, dar este necesara o inregistrare online completand formularul de inscriere disponibil aici  pana la data de 9 noiembrie 2023.
O sesiune B2B este prevazuta in program in intervalul orar 14.00 si 16.00.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
concelex
EDIT-Structural
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
Acvatot 2019
ness project
quadratum
strabag nivel 1
siniat
MAKITA
noark
Ubitech
viarom
konsent
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander