Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOU! Inscrieri pentru editia din 2017 a EURO-Constructii si EURO-Fereastra
NOU! Inscrieri pentru editia din 2017 a EURO-Constructii si EURO-Fereastra
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 21 Oct 2016 17:53
Publicatiile specializate Agenda Constructiilor si Fereastra vor organiza, la data de 23 mai 2017, "Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii" (editia a sasea) si "Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra" (editia a noua). Evenimentele vor fi urmate de o festivitate de premiere, aflata la editia a patra, in cadrul careia vor fi decernate Trofeul EURO-Constructii 2017, respectiv Trofeul EURO-Fereastra 2017 si vor fi inmanate Diplome de Excelenta pentru a rasplati excelenta in afaceri a companiilor active in aceste domenii si in sectoarele conexe.
In cadrul conferintelor vor fi abordate teme referitoare la perspectivele pietei de constructii si sectorului de tamplarie din Romania /UE, in contextul necesitatii alinierii la standardele europene referitoare la eficienta energetica, respectiv dezvoltarea durabila. De asemenea, vor fi prezentate tendintele actuale si potentiale pe plan intern /international si principalele directii de actiune pana in anul 2020. Printre conferentiari se vor afla oficiali ai administratiilor centrale si locale, reprezentanti ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum si ai principalelor asociatii /patronate din constructii, instalatii si arhitectura. Estimarile actuale indica participarea a mai mult de 400 de invitati, reprezentand factori de decizie din partea autoritatilor si companiilor importante din domeniu.
Manifestarile se deruleaza sub auspiciile parteneriatelor cu Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim si Passivhaus Institut PHI Darmstadt (organizatie specializata in certificarea caselor pasive), ambele din Germania, Interconnection Consulting Group - Austria (companie de cercetare si consultanta) si Buildings Performance Institute Europe (BPIE) - Belgia.
De asemenea, conferintele beneficiaza de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate nationale din industria constructiilor.
Trofeul EURO-Constructii 2017 va fi decernat in cadrul a cinci sectiuni de premiere, urmand a fi laureate cele mai importante companii care s-au remarcat in domeniile: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR, marci de incredere - Reliable Brands, respectiv arhitectura si proiectare.
Trofeul EURO-Fereastra 2017 va fi decernat in cadrul a patru sectiuni de premiere: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, Reliable Brands si top producatori.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
rigips
Ubitech
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ness project
leviatan
theda mar
MAKITA
CDS
viarom
EDIT-Structural
noark
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander