Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - RCEPB: Mai sunt doua zile pana la inceperea lucrarilor conferintei
RCEPB: Mai sunt doua zile pana la inceperea lucrarilor conferintei
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 05 Iun 2018 17:12
Joi, 7 iunie 2018, respectiv vineri, 8 iunie a.c., Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania - AIIR, impreuna cu Ordinul Auditorilor Energetici din Romania - OAER si cu Facultatea de Inginerie a Instalatiilor (FII) din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (UTCB) organizeaza conferinta „Performanta energetica a cladirilor si instalatiilor aferente” (Romanian Conference of Energy Performance of Buildings - RCEPB), eveniment ce a ajuns la o editie aniversara (a X-a), ce va avea loc in sala de festivitati a sediului FII a UTCB, din Bd. Pache Protopopescu nr. 66, sector 2, Bucuresti.
„Pe aceasta cale, toti specialistii interesati - si nu numai - sunt invitati sa participe la cel mai important eveniment tehnico-stiintific din domeniul performantei energetice a cladirilor, organizat in Romania de AIIR-Filiala Valahia, OAER si FII-UTCB in 7 si 8 iunie 2018, in sala de festivitati a FII-UTCB. Participarea este gratuita, insa se poate achita o taxa de participare de 45 de euro, care se aplica celor care doresc sa primeasca materialele documentare ale conferintei si sa beneficieze de serviciile de catering oferite de organizatori pe toata durata conferintei. Va asteptam sa va informam si in acelasi timp sa ne simtim bine impreuna!”, a subliniat dr. ing. Catalin Lungu, RCEPB Organizing Committee Chair, AIIR & REHVA vice-president.
Editia aniversara a conferintei corespunde cu anul centenar
Potrivit conducerii comitetului de organizare a RCEPB, formatul special propus de organizatori pentru aceasta editie aniversara, desfasurata in anul sarbatoririi centenarului Marii Uniri, include:
• Prezentari tehnico-stiintifice ale unor speakeri reputati din 11 tari europene (Romania, Marea Britanie, Franta, Italia, Portugalia, Cehia, Turcia, Suedia, Olanda, Moldova, Ucraina).
• Masa rotunda cu tema „Simplificarea legislatiei din constructii pentru accelerarea absorbtiei fondurilor europene” si la care vor participa personalitati-cheie din domeniu (Bogdan Rogin - consilier personal al prim-ministrului Guvernului Romaniei, Ciprian Rosca - secretar de stat in MDRAP, Mihaela Toader - secretar de stat la MFE, Michaela Gafar - membru al Consiliului National al OAR, Cristian Erbasu - presedinte al FPSC).
• Vizite tehnice ale cladirii EFdeN (realizata in 2014 si care actualmente a devenit primul centru de cercetare a conditiilor de confort din Romania) si ale laboratoarelor FII-UTCB.
• Lansarea cartii „Istoria instalatiilor din constructii in Romania”, cu participarea extraordinara a prof. emer. Mihai Ilina - in calitate de co-autor (in jurul orei 11:00, la data de 7 iunie 2018).
• Concurs studentesc de intrebari tehnice, cu premii de peste 2.000 de euro (burse, obiecte utile, excursie in Delta Dunarii, diplome de participare si echivalarea practicii pentru toti studentii participanti) - pentru aceasta este obligatorie inregistrarea la biroul mobil din FII-UTCB si prezenta integrala la conferinta.
• Tombola pentru participantii platitori, cu premii de peste 500 de euro (excursie in Delta Dunarii, carti).
• Expozitie inedita de holograme 3D.
• Transmisia video integrala a conferintei pe canale web special create (cu restrictionare si acces doar pentru platitorii taxei de vizionare de 100 de euro + TVA).
• Spectacole artistice.
• Cina festiva de primire a invitatilor si comunicarea cu sponsorii si partenerii RCEPB 2018 (cu participare doar pe baza de invitatie)
• Business lunch si cocktail.
• Sesiuni de decernare a unor premii si distinctii.
• Excursie in Delta Dunarii (cu participare doar pe baza de invitatie).
Pentru informatii suplimentare, www.rcepb.ro, pentru ultimele inscrieri click aici, iar pentru a descarca programul integral al conferintei RCEPB 2018, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
quadratum
Ubitech
MAKITA
theda mar
viarom
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
top 500
FRONTALE
top 500
CDS
CONCEPT STRUCTURE
top 500
rigips
concelex
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander