Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROGBC: Cladirile verzi in ascensiune: performante si beneficii, 25 septembrie 2019
ROGBC: Cladirile verzi in ascensiune: performante si beneficii, 25 septembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 23 Sep 2019 06:54
Piata cladirilor verzi este in continua crestere in Romania, circa 200 de certificari fiind acordate numai in ultimul an, potrivit Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). Toate proiectele mari promovate in ultima perioada includ specificatii referitoare la certificari verzi si demersurile dezvoltatorilor in acest sens.
In acest context si cu prilejul Saptamanii mondiale a Cladirilor Verzi, RoGBC organizeaza, la data de 25 septembrie 2019, dezbaterea tematica "Cladirile verzi in ascensiune: performanta buna si beneficii mari", in parteneriat cu SGS si thinkstep, prin care se propune o analiza a beneficiilor pe care cladirile verzi le aduc partilor interesate.
Printre cei care vor sustine prezentari in cadrul evenimentului RoGBC se afla Dimitris Pergamalis, Head of Construction and Development at Globalworth, cel mai mare proprietar si dezvoltator de cladiri de birouri din Romania, cu un portofoliu combinat de 2,5 miliarde euro; Dorin Beu, Presedintele RoGBC, dar si reprezentanti ai International Finance Corporation (IFC), SGS si thinkstep. Alti speakeri vor confirma participarea in urmatoarele saptamani.
"Vor fi abordate subiecte referitoare la modul in care folosesc dezvoltatorii certificarea cladirilor verzi, pentru a asigura rate mai bune ale imprumuturilor, dar si la motivele pentru care sunt interesati investitorii atunci cand finanteaza investitii verzi. De asemenea, se va discuta despre beneficiile aplicarii «conceptului verde» pentru un intreg portofoliu de cladiri, despre urmatoarea frontiera pentru cladirile verzi si conceptul Zero Carbon, dar si despre diversele instrumente care faciliteaza «proiectarea verde», disponibile pe piata", precizeaza organizatorii.
Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Palatul Cercului Militar, Sala Bizantina (intre orele 10:00 - 14:00) si participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierile sunt asteptate pana la data de 5 septembrie 2019, la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , unde se pot obtine si informatii suplimentare referitoare la dezbatere.
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
concelex
rigips
MAKITA
Ubitech
viarom
konsent
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ness project
leviatan
theda mar
siniat
EDIT-Structural
BogArt
CDS
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander