Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: Cea mai importanta expozitie tehnica - pe 14 octombrie
ROMEXPO: Cea mai importanta expozitie tehnica - pe 14 octombrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 09 Oct 2015 19:36
Intre 14 si 17 octombrie 2015, Centrul Expozitional Romexpo, din Capitala, devine gazda celui mai mare targ de profil tehnic, cu participare internationala, care reuneste peste 180 de expozanti din 15 tari din Europa si Asia. Aflat la cea de-a 41-a editie, TIB 2015 ocupa o suprafata neta de peste 8.000 mp si este organizat in Pavilionul A (central) al Complexului Expozitional Romexpo. „TIB 2015 este dedicat tuturor specialistilor interesati de diverse noutati si tendinte manifestate la nivel mondial, in domeniile: robotica, inginerie mecanica, industria electrica si auto, electronica si comunicatii, IT si software, echipamente, tehnologii si materii prime pentru productia si prelucrarea maselor plastice, metalurgie, echipamente hidraulice, transport si depozitare. Printre expozanti, se afla operatori importanti ai pietei mondiale de profil, cum ar fi: Greenbau Tehnologie, Trumpf Laser & Machinery, Hoffmann Industrial Tools, Wenglor Sensoric, Unior Tepid, Guhring, Mitutoyo etc.”, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Inventika si Salonul Cercetarii Romanesti – alte puncte de atractie, in aceeasi perioada
Concomitent cu derularea TIB, in pavilionul C2 al Romexpo se desfasoara doua evenimente cu caracter tehnico-stiintific, respectiv Inventika 2015 si Salonul Cercetarii Romanesti - organizat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare (ANCSI), care promoveaza creativitatea cercetatorilor din tara noastra, astfel incat sa se impulsioneze valorificarea rezultatelor procesului de cercetare, dezvoltare si inovare (CDI), concomitent cu promovarea capacitatii tehnice romanesti in competitia internationala. Astfel, in cadrul pavilionului C2, vor expune peste 70 de companii, institute de cercetare. inventatori si va exista o sectiune dedicata IMM-urilor cu profil de cercetare.
TIB 2015, precum si celelalte evenimente sunt deschise publicului, pentru vizitare, intre orele 10.00 – 18.00 (in perioada 14-16 octombrie a.c.), iar in ultima zi a expozitiilor programul a fost stabilit intre orele 10.00 – 16.00. Standurile companiilor expozante la Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) – ce reprezinta, potrivit organizatorilor sai, un eveniment simbol pentru Romexpo si o manifestare de anvergura pentru economia nationala – sunt amenajate in pavilionul central si pe platformele 1, 4, 10 si 11, iar salonul de inventii si inovatii Inventika este gazduit, asa cum se arata anterior, in pavilionul C2.
***
Editia precedenta a TIB, ce a marcat un moment aniversar, s-a desfasurat in aceeasi perioada cu Expo Energie - targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale si Inventika – salonul de inventii si inovatii. Timp de patru zile, in cadrul celor trei evenimente au expus 400 de companii din 15 tari, pe o suprafata neta de 14.000 mp, in patru pavilioane. Celor 7.972 de vizitatori specialisti prezenti la TIB, Expo Energie si Inventika 2014 li s-a oferit o imagine de ansamblu asupra industriei nationale si posibilitatea de a se informa asupra perspectivelor de dezvoltare prezentate de catre companiile din tara si strainatate. Punctele de atractie ale TIB 2014 au fost atat zonele de robotica si masini industriale, unde putea fi urmarit intreg procesul de realizare a unor piese, cat si zona de design industrial. La acestea s-au adaugat conferintele, seminariile si workshop-urile organizate de Romexpo si partenerii sai. La TIB 2015, pretul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar acestea pot fi achizitionate si online, prin intermediul unei platforme dedicate (click aici!).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere