Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Schneider Electric la CES 2022: Casele viitorului - inteligente si sustenabile
Schneider Electric la CES 2022: Casele viitorului - inteligente si sustenabile
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2022 13:42
Schneider Electric, lider in transformarea digitala si managementul si automatizarea energiei, cea mai sustenabila corporatie din lume in 2021, conform Corporate Knights, a prezentat la CES 2022 cele mai recente inovatii in ceea ce priveste casele inteligente si sustenabile, ca parte a angajamentului sau de a raspunde cererii in crestere, pentru solutii energetice durabile si sustenabile pentru locuinte. Inovatiile includ primele prize si intrerupatoare din industrie realizate din materiale oceanice si noi imbunatatiri ale aplicatiei Wiser Energy Center.
Introducerea de noi tehnologii si schimbarea tiparelor de consum vor determina o scadere a nivelului global de emisii de CO2 cu 30% pana in 2050, raspunzand unei nevoi obiective pentru viitor.
Potrivit unui sondaj recent realizat de Schneider Electric, 85% dintre oameni cred ca eficienta energetica este cel mai important aspect al imbunatatirii caselor si mai mult de jumatate (53%) considera ca este de datoria lor sa reduca emisiile de carbon. Avand in vedere ca locuintele urmeaza sa fie cel mai mare contributor la emisiile cu efect de sera in urmatorul deceniu, consumatorii cer solutii inovatoare care sa le ofere control asupra modului in care energia este produsa, stocata si distribuita in casa.
„In ultimul an, casele noastre au fost supuse unei presiuni mai mari decat in orice moment din istoria recenta - de la incendii forestiere si intreruperi cauzate de temperatura, pana la zapada si gheata care au cauzat intreruperi in alimentarea cu energie electrica. Nu este deloc surprinzator faptul ca oamenii nu sunt doar dispusi, ci si pregatiti sa actioneze pentru a diminua impactul schimbarilor climatice”, a declarat YiFu Qi, Executive Vice President, Home and Distribution Division la Schneider Electric. „Consumatorii realizeaza valoarea de a construi nu doar o casa inteligenta, ci si o casa inteligenta si sustenabila, iar accentul nostru pe inovare le permite sa faca schimbari reale in casele lor, incepand chiar de astazi.”
Cea mai recenta versiune a aplicatiei Wiser Energy Center, lansata de Square D™ Energy Center din SUA, ajuta la indeplinirea obiectivelor globale de sustenabilitate ale viitorului locuintelor, oferind in mod convenabil energie inteligenta, sigura si durabila/eficienta. Consumatorii au acum control deplin asupra modului in care energia este produsa, stocata si distribuita in casele lor. De asemenea, pot trece de la surse de energie conventionale la surse alternative de energie - inclusiv baterii, energie solara sau generatoare - pentru a imbunatati eficienta energetica, a optimiza utilizarea energiei si a reduce costurile.
Schneider Electric este prima companie care ofera, la CES 2022, solutii din plastic oceanic reciclat care creeaza o economie circulara cu adevarat functionala. Clientii pot contribui acum la reducerea poluarii oceanelor alegand produse sustenabile - inclusiv intrerupatoare, prize si rame - fara a compromite durabilitatea si stilul. Gama de produse Merten Ocean Plastic include un intrerupator realizat din plase de pescuit din poliamida, colectate in largul coastei Indiei si a Marii Arabiei si prezinta sigla Ocean Plastic.
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
konsent
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Ubitech
noark
leviatan
concelex
CDS
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ness project
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
Acvatot 2019
siniat
BogArt
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander