Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - TIMON: S-au lansat proiecte in valoare totala de 420 milioane de euro
TIMON: S-au lansat proiecte in valoare totala de 420 milioane de euro
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 20 Oct 2016 18:29
In cadrul celei de-a 30-a editii a Targului Imobiliar National (Timon) au fost lansat proiecte rezidentiale ce totalizeaza circa 6.500 de locuinte, cu o valoare cumulata estimata la circa 420 milioane de euro. In total, la targ sunt disponibile pentru vanzare 18.500 de locuinte noi, cu o valoare de piata de peste un miliard de euro, pe intreaga perioada de derulare a targului fiind disponibile reduceri de pana la 15% la achizitia unei locuinte.
"Preturile pornesc de la 17.000 de euro, iar dezvoltatorii ofera pe perioada derularii targului reduceri speciale la achizitie, de pana la 15%, dar si nenumarate cadouri, tombole si cele mai spectaculoase oferte din ultimii sase ani. In total oferta targului se concentreaza in 303 proiecte imobiliare, care reprezinta cea mai mare parte a ansamblurilor rezidentiale disponibile pe piata in acest moment. In pofida faptului ca majoritatea segmentelor pietei este suprasaturat, Timon a adus mereu noutati si nu se abate de la traditie nici la aceasta editie. Se observa tot mai mult orientarea companiilor imobiliare catre serviciile pentru clienti si investitori si, prin urmare, orientarea catre cresterea calitatii pietei imobiliare si a deciziilor de achizitie", a declarat Vlad Vlasceanu, directorul Timon.
 
Premiere nationale pentru investitori si clienti straini
Printre noutatile acestei editii se afla lansarea in premiera in Romania a unui serviciu destinat exclusiv investitorilor, denumit "Ghidul investitorului", de catre agentia imobiliara Imoteca. Ghidul ofera servicii complete de inchiriere sau vanzare, de la identificarea oportunitatilor de investitii pana la activitati de promovare a proprietatii si asistenta juridica pentru incheierea tranzactiilor. De asemenea, acesta genereaza valoare adaugata pentru fiecare dintre proprietatile aflate in portofoliu, prin preluarea si administrarea intregului pachet de activitati colaterale.
De asemenea, a fost lansat si "Well-come, expats!", primul serviciu destinat cetatenilor straini ce doresc sa-si schimbe domiciliul cu unul in Romania. In parteneriat cu o firma care sa se ocupe de partea financiar-bancara a achizitiei, compania Imoteca ofera solutia potrivita in vederea alegerii locuintei, a serviciilor de sanatate si educationale, facilitand atat procesul birocratic, cat si familiarizarea culturala.
"Piata imobiliara a evoluat din toate punctele de vedere, iar companiile incearca sa se adapteze si sa ajute la perfectionarea realizarii proiectelor imobiliare si a deciziilor de achizitie. In situatia actuala, atat investitorii, cat si clientii trebuie sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a actiona pe piata imobiliara, ceea ce se intampla deja, iar noi incercam sa facilitam acest proces", a explicat Rafaela Nebrada, Managing Director al Imoteca.
***
Targul imobiliar s-a deschis astazi (20 octombrie 2016) in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei, avand o suprafata de expunere de 2.100 mp si va mai putea fi vizitat pana la 23 octombrie 2016, vineri si sambata intre orele 10:00 - 20:00 si duminica intre 10:00 si 17:00.
 
ALLBIMvailanthiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
leviatan
FRONTALE
theda mar
MAKITA
strabag nivel 1
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
rigips
CDS
Acvatot 2019
viarom
grundfos

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023