Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - TNI: Peste 100 de companii cu 30.000 de oferte, la editia din luna octombrie
TNI: Peste 100 de companii cu 30.000 de oferte, la editia din luna octombrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 01 Oct 2019 16:03
Editia aniversara a Targului National Imobiliar TNI, 15 ani incepe vineri, 4 octombrie 2019, la ora 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 6 octombrie si reuneste reprezentantii a 107 de companii ce scot la vanzare peste 30.000 de oferte imobiliare: locuinte noi, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Bulgaria, Spania si SUA.
Evenimentul este organizat cu sprijinul unora dintre cele mai importante organizatii imobiliare din lume: FIABCI - Federatia Internationala Imobiliara si NAR - National Association of Realtors®, in calitate de Parteneri Internationali.
Printre speakerii de la deschiderea evenimentului se afla Walid Moussa - presedinte mondial FIABCI, Josh Burke - reprezentantul Ambasadei SUA, Alina Aeby - Ambasador NAR pentru Romania si Moldova, David Grigorescu - presedintele APAIR, Dan Negulescu - moderator si membru NAR si Constantin Rotariu - BTR Exchange.
"De 15 ani suntem alaturi de romani in realizarea de alegeri imobiliare de succes, iar varietatea ofertelor prezentate in cadrul TNI si selectarea proiectelor, astfel incat acestea sa raspunda cerintelor si nevoilor cumparatorilor actuali de imobile reprezinta lucruri esentiale, pe care punem mare accent. Astfel, la editia aniversara TNI din 4-6 octombrie 2019, vizitatorii au acces la oferte imobiliare pe toate gusturile, buzunarele si nevoile: apartamente premium in centrul capitalei, proprietati de tip boutique, imobile exclusive in nordul capitalei, locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, case din lemn, penthouse-uri, constructii pe structura metalica, case din containere maritime, case din fibra de sticla portabile, case de vacanta la munte sau la mare si oportunitati de investitii. In plus 70% dintre ansambluri sunt prezente in exclusivitate la TNI, iar 10 proiecte imobiliare noi se lanseaza in cadrul editiei aniversare a Targului National Imobiliar", a declarat Cristina Bercea, PR Managerul TNI.
Printre companiile ce participa la editia aniversara TNI se afla: Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments 188, Ideal Residence, ISG Residence, Moghioros Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Greenfield, Boemia Residence, Ocean Art Construct, Seven Residence, Radet, Triplea Residence, Raich & Raich, Stegarului Residence, Metropolitan Residence, Sud Rezidential, H Pipera Lake, Nordis Residence, Pipera Lake, Riverside Residence, The Signature- Promenada Hotel Apartments, Hils Pallady Apartments, Green City, Cristal Houses-Cristal in row, etc
 
Bucurestiul de la Nord la Sud si de la Est la Vest
Preturile in nordul Capitalei pornesc de la 65.238 de euro pentru o garsoniera, 70.952 de euro pentru un apartament cu doua camere, 119.048 de euro pentru un apartament cu trei camere si fac parte din proiectul Pipera Apartments188.
Cele mai ieftine locuinte noi din Bucuresti sunt amplasate in zona de sud si au urmatoarele preturi de pornire: 35.500 de euro pentru o garsoniera, 43.000 de euro pentru un apartament cu doua camere, 56.100 de euro pentru apartament cu trei camere si fac parte din portofoliul agentiei SudRezidential.
In estul Bucurestiului, costurile pentru locuintele noi pornesc de la 36.000 de euro pentru o garsoniera, 49.800 de euro un apartament cu doua camere si 79.600 de euro pentru un apartament cu trei camere, iar oferte fac parte din portofoliul agentiei Estimobiliar.
In vest, garsonierele au pretul incepand de la 42.100 de euro, apartamentele cu doua camere costa incepand cu 64.000 de euro, apartamentele cu trei camere au pretul de la 88.600 de euro si se regasesc in proiectul Plaza Residence.
Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.500 de euro pentru un teren intravilan de 681 mp situat in comuna Valea Doftanei (judetul Prahova) si face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest, iar pretul maxim este de 1,6 milioane de euro pentru o vila de lux in Caciulati (judetul Ilfov) ce are suprafata de 860 mp si este vanduta direct de proprietar, Marian Mirea, in cadrul evenimentului
 
2019 cel mai bun an pentru imobiliare din ultimul deceniu
Potrivit raportului realizat de Analize Imobiliare si Imobiliare.ro pentru trimestrul al doilea al anului curent, preturile au incetinit cresterea, iar 2019 se dovedeste a fi prielnic pentru segmentul imobiliar. "Prețurile proprietăților rezidențiale au crescut cu 0,4% in trimestrul al doilea din 2019, comparativ cu cel dintai, in timp ce ritmul anual de creștere a ajuns la 3,5%, față de 4,6% in cele trei luni anterioare. Sunt toate șansele ca in 2019 să fie finalizate peste 60.000 de locuințe, ceea ce ar face ca acesta să fie cel mai bun an din 2009 pană in prezent. In primul trimestru au fost livrate peste 12.700 de locuințe, fata de 10.200 in perioada similară a anului trecut. Este vorba despre unități locative in cadrul unor proiecte rezidențiale noi, a căror construcție a inceput in anii anteriori și care au fost finalizate la inceputul anului", a declarat Dorel Niță, Head of Data and Research, Imobiliare.ro, partener al TNI.
 
Romanii au inceput sa investeasca in case de vacanta si aparthoteluri
In ultimii doi ani, piata imobiliara a caselor de vacanta a revenit in interesul romanilor, iar tranzactiile pe acest segment s-au intensificat. In cadrul editiei TNI din 4-6 octombrie, vizitatorii vor gasi foarte multe oferte de case si apartamente de vacanta in zone turistice, cum ar fi Constanta, Valea Prahovei, Brasov, Transilvania, Bulgaria, Spania, Ucraina, Georgia, Moldova, SUA.
"Anul acesta finalizam primul bloc din cele sase din cadrul ansamblului Casa del Mar si suntem in constructie cu alte trei, iar oferta noastra include studiouri, apartamente cu doua si trei camere. Casa del Mar se defineste prin apartamente cu vedere la mare, pe plaja, in cel mai aerisit ansamblu rezidential din Mamaia Nord, cu preturi incepand de la 48.000 de euro", a precizat Georgiana Sandu, reprezentanta a agentia Alder Concept, agent exclusiv Casa del Mar si First Residence by De Silva Residences.
Pentru ca acest tip de locuinte sunt din ce in ce mai atractive mai ales ca investitie, dezvoltatorii imobiliari vin si cu facilitati suplimentare pentru investitori. "Aparthotelurile de 5 stele reprezinta noul trend aparut in industria turismului, iar Nordis, dezvoltator imobiliar de ansambluri premium in Bucuresti si in tara, a inceput un astfel de proiect amplu ce va fi prezentat cadrul editiei aniversare a Targului National Imobiliar. Nordis Residence Mamaia Beach are data de finalizare in sezonul 2020, se afla in cea mai buna locatie din Mamaia Nord si va fi cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc. In plus, Nordis ofera doua variante atractive pentru investitori, cum ar fi garantarea unui randament din inchiriere incepand cu 8% pe an sau inchirierea in regim hotelier", a declarat Alina Enache, Marketing Coordinator Nordis.
Pentru a veni in intampinarea clientilor cu servicii complete, agentiile imobiliare ce promoveaza proprietati de vacanta se ocupa inclusiv de administrare completa. "Proiectul Black Sea Luxury, dezvoltat in Mamaia Nord, propune clientilor apartamente de vacanta cu vedere la mare, ce sunt ideale ca investitie in regim normal sau Airbnb. In plus, clientii nostri pot beneficia de servicii de property management dedicat, echipa noastra ocupandu-se de tot: de la inchiriere in sistem Airbnb si listare pe site-uri de profil pentru a maximiza profiturile, pana la coordonarea fluxului de chiriasi, gestionarea relatiei cu chiriasii, intretinerea proprietatii si achitarea cheltuielilor lunar", a spus si Madalina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Imobiliare.
Legat de piata imobiliara de pe Valea Prahovei, reprezentantul celei mai mari agentii imobiliare din zona, Mervani Invest, a declarat ca nisa apartamentelor de vacanta se afla pe un trend ascendent. "Motivul principal al cresterii cererii pe acest segment il constituie preturile, care sunt foarte avantajoase in comparatie cu piata din orasele mari. Spre exemplu o garsoniera in zona partiei de ski din Azuga, situata la etajul 3 din 4 costa 18.000 de euro, un apartament cu doua camere situat in zona semicentrala din Sinaia are pretul de 29.000 de euro, in timp ce un teren de 2.800 mp in Sinaia are pretul de 19 euro/ mp, avand toate utilitatile si acces asfaltat. Pentru cei care cauta o oportunitate de a investi in turism, iesim pe piata cu o oferta avantajoasa, ce are o rata de amortizare foarte buna. Este vorba despre un hotel in Sinaia, cu 30 de camere, restaurant, sala de conferinte si alte facilitati la pretul de 900.000 de euro. Fata de anii precedenti, putem spune ca si segmentul proiectelor imobiliare noi s-a revigorat. Din portofoliul agentiei Mervani Invest face parte un proiect imobiliar nou in Busteni, zona Valea Alba, ce are ca termen de finalizare luna aprilie 2020, iar preturile pornesc de 750 de euro/ mp construit, fiecare apartament avand incluse boxa si locul de parcare", a declarat Andrei Gornea, reprezentantul agentiei imobiliare Mervani Invest.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
ness project
EDIT-Structural
leviatan
quadratum
strabag nivel 1
Ubitech
siniat
concelex
ERBASU CONSTRUCT
konsent
CONCEPT STRUCTURE
CDS
MAKITA
BogArt
theda mar
viarom
noark
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander