Agenda Constructiilor
Miercuri, 31 Mai 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


ISOPAN GROUP SRL

ISOPAN GROUP SRL

Adresa: Calea Grivitei nr. 136, Bucuresti, Judet Sector 1
Telefon: 021/206.68.87
Fax: 021/206.68.92
E-mail: office@isopan.ro
Web site: www.isopan.ro
Domenii: Sisteme de hale, panouri termoizolante si acoperisuri
Descriere activitate
Lider mondial in productia de panouri metalice si termoizolante. Promoveaza constructia sustenabila, oferind solutii inovative si materiale mai sigure si mai eficiente.
Prezentare companie/institutie
ISOPAN EST continua strategia de crestere a business-ului prin investitii
 
 
 
 
 
 
Toni Pera (45 de ani)
Functia/Firma: director general, Isopan Est;
Experienta profesionala: 12 ani pe piata de panouri termoizolante.
 
Isopan Est - lider pe piata locala de panouri metalice termoizolante, a inregistrat o crestere a activitatii din primele sase luni ale acestui an, cifra de afaceri aferenta ajungand la 23 milioane de euro. Pentru intregul an, conducerea companiei estimeaza o majorare de 10% a volumului de vanzari comparativ cu 2018, printre obiective aflandu-se, astfel, comercializarea a 2,6 milioane mp de panouri, dar si mentinerea cotei de 20% pe piata de profil. In cei 12 ani de activitate in Romania, Isopan si-a construit treptat ­business-ul, in ultimii trei ani vanzarile locale majoran­du-se cu peste 50%.
 
- Cum a evoluat activitatea de pe piata panourilor termoizolante in prima jumatate a anului?
- Sectorul constructiilor industriale, in care Isopan activeaza, are un alt ritm in comparatie cu cel al constructiilor rezidentiale. Desi in ultimii ani s-a simtit o stabilizare a pietei, analizand cererile primite si proiectele dezvoltate, am observat totusi un trend ascendent in ceea ce priveste vanzarile. Cat despre evolutia pietei pe parcursul anului 2019, daca tinem cont si de trendul global al pietei de constructii, credem ca va fi o crestere constanta, similara celei de anul trecut. "Motoarele" de crestere a acesteia ar putea fi un mediu economic sigur si legi ale fiscalitatii care sa incurajeze investitiile, dezvoltarea infrastructurii si adoptarea unor legi ce favorizeaza mediul de afaceri din sectorul constructiilor.
- Ce obiective aveti planificate pentru anii urmatori?
- Anul trecut am realizat cea mai importanta investitie planificata in Romania, respectiv extinderea capacitatii de productie, proiect pentru care am alocat 10 milioane de euro. Astfel, am inceput sa producem si in Romania panourile Isofire - panouri cu vata minerala, cu o rezistenta la foc mult mai mare. Acest pas a venit ca un raspuns la nevoile pietei si alinierea cu reglementarile legislative privind rezistenta la foc, in ceea ce priveste acordarea autorizatiilor de securitate la incendiu. In perioada urmatoare, Isopan continua sa inoveze si sa abordeze ultimele trenduri de la nivel global asa ca, incepand cu anul acesta, ne vom orienta activitatea spre zona de sustenabilitate, impreuna cu dezvoltarea de servicii in aceasta directie: lansare de produse noi, eco-friendly.
- Cum va aliniati noilor trenduri din constructii?
- Isopan tine in permanenta pasul cu ultimele trenduri la nivel global, fiind parte dintr-un grup cu peste 40 de ani de experienta si cu propriul departament de Research & Development. Astfel, putem deja anticipa unele nevoi ce vor aparea si pe piata din Romania si ne pregatim din timp. Tehnologia viitorul ne ajuta mult in activitatea noastra, trebuie sa o integram in procesele de lucru din sectorul de constructii, deoarece avand oameni bine pregatiti si folosind noile tehnologii, poate fi eficientizat procesul de lucru, se pot obtine produse la standarde mult mai ridicate si, pe scurt, sectorul de constructii poate evolua considerabil in termeni de productivitate.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia August 2019)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMhiltivailantman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
viarom
Ubitech
CDS
grundfos
theda mar
leviatan
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023