Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


PLUS CONFORT SRL

PLUS CONFORT SRL

Adresa: Str. Drumul Intre Tarlale nr. 35-39, Bucuresti, S3
Telefon: 021/255.41.15
Fax: 021/255.41.15
Mobil: 0742-188.144
E-mail: alina@plusconfort.ro
Web site: www.plusconfort.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii | Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn | Usi de interior & usi de exterior | Pereti cortina & placari | Fereastre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire
Descriere activitate
 Producator de tamplarie, pereti cortina, placari fatade, lucrari de constructii, cladiri rezidentiale si nerezidentiale,
Prezentare companie/institutie
PLUS CONFORT: Aprobare a unui proiect finantat din fonduri europene
 
Compania Plus Confort, activa in domeniile executiei de tamplarie termoizolanta si lucrarilor de antreprenoriat, si-a propus pentru 2013 o stabilizare a cifrei de afaceri la nivelul anului trecut. In 2012, au fost inregistrate incasari in valoare de 12 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de 2011. Pentru 2014 conducerea firmei estimeaza o scadere cu 20% a vanzarilor fata de exercitiul financiar in curs.
 
 
 
Andrei Ramba (33 de ani)
Functia/Institutia: director executiv, Plus Confort;
Experienta profesionala: 10 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Care sunt perspectivele de dezvoltare a segmentului specific activitatii pentru intervalul 2014-2015?
- Estimam ca segmentul constructiilor va fi marcat, in urmatorii doi ani, de o stagnare sau o usoara recesiune, in timp ce piata tamplariei termoizolante va continua sa se contracteze, in special pe plan intern. De asemenea, evolutia programului de anvelopare va depinde esential de cofinantarea din fonduri europene. Consideram ca trendul ascendent in constructii si o revigorare a domeniului specific de activitate vor avea loc odata cu eliminarea restrictiilor de pe piata muncii din tarile Europei de Vest si cu implicarea activa a antreprenorilor romani in constructii in afara tarii. Dintre dificultatile pe care le intampinam momentan in derularea activitatii am putea indica incasarea cu dificultate a creantelor, influenta negativa a sistemului de plata a TVA la incasare, cazurile de aplicare incorecta a procedurii de insolventa sau concurenta neloiala, ce poate fi remarcata la firmele necertificate si care au angajati fara forme legale. Pe plan intern, relatiile de afaceri cu ceilalti participanti la proiectele de constructii (arhitecti, antreprenori, beneficiari) sunt stabile, dar influentate negativ de starea generala a economiei si de lipsa unor masuri ample de stimulare prin investitii guvernamentale in infrastructura, domeniu la care suntem deficitari.
- Cum se structureaza activitatea firmei?
- Cea mai importanta pondere la realizarea cifrei de afaceri a fost reprezentata, anul acesta, de livrarea de tamplarie din PVC catre export (20% din total). De asemenea, am livrat ansambluri din acelasi material pentru alte obiective pe plan national (15%), ferestre din aluminiu si pereti cortina (15%), am realizat lucrari de reabilitare termica (35%), precum si de constructii si renovare (15%), unul dintre obiectivele actualului exercitiu financiar constand in dezvoltarea departamentului de licitatii si oferte de achizitii publice.
- Ce alte obiective v-ati propus pentru anul in curs?
- Recent, am obtinut aprobarea pentru un proiect cu finantare europeana care presupune procurarea unei linii tehnologice de mici dimensiuni pentru asfaltare si a unor echipamente pentru montajul rapid al structurilor de aluminiu aferente parcurilor fotovoltaice. Tot anul acesta am accesat noi piete externe de desfacere (in special, in zona scandinava), urmarind sa ne extindem gama de produse/activitati si sa majoram portofoliul de clienti cu antreprenori noi.

PLUS CONFORT: European funds for the development of production
The company Plus Confort, which is active in the fields of thermal insulation execution and entrepreneurial work, had as target for 2013 the stabilization of the turnover at the level of last year. In 2012, the incomes amounted to 12 million EUR, up 40% from 2011. The stagnation reported this year is the result of the contraction of the construction market and of the setbacks of all segments of activity, the only exception being represented by the export of windows. For 2014 the company's management estimates a 20% decrease in sales in comparison with the current financial year.
(articol aparut in Fereastra, editia noiembrie/decembrie 2013 )

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
SIGM
MAKITA
quadratum
viarom
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
BogArt
leviatan
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
siniat
concelex
SSAB
konsent
rigips
EDIT-Structural
Ubitech
noark
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander