Agenda Constructiilor
Marti, 16 Iulie 2019
 
Home - INDEX COMPANII - PRIME KAPITAL DEVELOPMENT SRL
PAGINA PERSONALIZATA

PRIME KAPITAL DEVELOPMENT SRL

PRIME KAPITAL DEVELOPMENT SRL
Adresa: Str. Barbu Vacarescu nr. 201, Cladirea Globalworth Tower, Et. 11, Bucuresti, S2
Telefon: 0723-378.032
E-mail: contact@primekapital.com
Web site: www.primekapital.com
Domenii: Investitori & dezvoltatori de proiecte
Descriere activitate
Dezvoltator imobiliar.
Prezentare companie/institutie
PRIME KAPITAL pregateste al treilea ansamblu rezidential, in Iasi
 
 
 
 
 
 
Maggie Kitshoff (40 de ani)
Functia/Firma: Residential Projects Director, Prime Kapital;
Experienta profesionala: 17 ani in constructii si development.
 
Dupa ce si-a lansat divizia de dezvoltari rezidentiale in 2018, Prime Kapital isi va concentra activitatea din acest an pe constructia proiectelor rezidentiale Marmura Residence si Avalon Estate (faza I), din Bucuresti, ce vor avea, cumulat, aproape 1.200 de apartamente. In curand, compania va lansa si cel de-al treilea ansamblu de locuinte, ce va fi construit in Iasi, acesta fiind in etape preliminare de planificare. Pe piata de retail, Prime Kapital are in dezvoltare proiecte in mai multe orase ale tarii.
 
- Ce estimari aveti privind activitatea de pe piata rezidentiala?
- Vedem o crestere puternica a cererii de proiecte de calitate si inovatoare. Desigur, vor exista fluctuatii si perioade de dezvoltare mai lente, dar pe termen lung, piata rezidentiala din Romania va continua sa ofere perspective pozitive. Strategia noastra este de a oferi locuinte de calitate cu facilitati excelente pentru comunitate si infrastructuri integrate. Vom continua sa acordam o atentie deosebita proiectarii si unui pret echitabil si credem ca aceasta este o abordare durabila pe termen lung.
- Cu ce dificultati va confruntati in dezvoltarea proiectelor din Romania?
- Principala provocare este livrarea in termenele planificare a proiectelor, in pofida incertitudinilor legate de implementarea proiectelor de infrastructura publica si de procesele obositoare de zonare si autorizare. Cred ca este loc pentru simplificarea acestor procese, lucru care va fi in favoarea investitorilor si viitorilor proprietari. Romania poate pierde dezvoltatori de calitate si investitori ca urmare a acestui fapt, cu impact negativ asupra mediului de afaceri din tara. O alta provocare a pietei imobiliare este reprezentata de avansul mare solicitat cumparatorilor pentru creditele ipotecare, precum si politicile de creditare inflexibile, adesea excluzand persoane care isi pot permite sa ramburseze sumele imprumutate. Din acest motiv, am lansat FlexAssist, un program dedicat viitorilor proprietari care nu au acces la o finantare ipotecara clasica. Este o solutie flexibila, cu avans redus si plati lunare competitive, disponibile pe o perioada de pana la 30 de ani.
- Ce planuri de dezvoltare aveti pe piata locala, in acest context?
- Am anuntat deja primele doua proiecte din Bucuresti: Avalon Estate - cel mai mare complex rezidential integrat din Bucuresti, care va cuprinde 733 de unitati (vile, case si apartamente) - si Marmura Residence, ce va fi situat in Bucurestii Noi si va include 458 de unitati moderne, proiectate respectand cele mai inalte standarde. De asemenea, planificam un proiect foarte interesant si dinamic in Iasi, un oras impresionant, cu un potential deosebit. Acesta se afla in etapele incipiente de proiectare si vom anunta mai multe detalii in curand.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Ianuarie-Februarie 2019)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 143 (Iunie-Iulie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023