Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - INDEX COMPANII - PRODINF SOFTWARE
PAGINA PERSONALIZATA


PRODINF SOFTWARE

PRODINF SOFTWARE

Adresa: B-dul Republicii nr. 75, Pitesti, Judet Arges
Telefon: 0248/217.933
Fax: 0348/457.181
E-mail: sales@prodinf.ro
Web site: www.prodinf.ro
Domenii: Solutii & sisteme software pentru afaceri si HR
Descriere activitate
EMSYS – Enterprise Management SYStem®; furnizor de solutii software pentru managementul organizatiilor
Prezentare companie/institutie
Prodinf Software, furnizor de solutii complete pentru managementul organizatiilor, a lansat versiunea a saptea a aplicatiei EMSYS (Enterprise Management SYStem) - Managementul Proiectelor, un sistem integrat, in timp real, pe platforma web, pentru managementul organizatiilor cu activitati in constructii. Noua versiune contine functionalitati dedicate pietei constructiilor, cu accent pe managementul si bugetarea proiectului, si are o contributie importanta la cresterea cifrei de afaceri a companiei Prodinf. In primele sase luni ale acestui an, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 825.000 de euro, pentru intregul an in curs fiind estimat un rulaj total de peste doua milioane de euro.
"In anul 2018 volumul vanzarilor de licente reprezinta aproximativ 20% din total, insa, avand in vedere lansarea pe piata a versiunii EMSYS 7, speram ca acest indicator sa creasca cu aproximativ 45%. Pe piata locala de profil exista o varietate de solutii dedicate diferitelor segmente, insa nu si solutii complete cu adresabilitate catre operational si management. EMSYS vine sa completeze acest gol si reprezinta o solutie integrata care modeleaza procesele operationale cu reflectarea acestora in rapoarte de management", a explicat Constantin Arsene, proprietar si director general al Prodinf Software.
Totodata, in aceasta perioada Prodinf deruleaza un proces de remodelare a EMSYS cu accent pe functiuni adresate managementului companiilor si intentioneaza sa-si mareasca expunerea prin campanii de direct marketing adresate fiecarei industrii.
"Adresabilitatea EMSYS este la nivel national, cu accent in zona de centru a tarii, caracterizata de o dinamica ridicata. Service-ul, avand in vedere arhitectura programului, este acordat prin internet. Cea mai importanta companie care utilizeaza solutia EMSYS este grupul Conarg, in cadrul caruia este implementata versiunea EMSYS 6", a precizat reprezentantul Prodinf Software.
Potrivit managerului, activitatea curenta este influentata in mod negativ de mediul politic, dar si de lipsa personalului calificat si migratia acestuia, atat in ceea ce priveste personalul propriu al companiei, cat si pe cel angrenat in activitatea beneficiarilor solutiei EMSYS.
Compania este activa din 1990, in cei circa 28 de ani de existenta avand solutii pentru 14 tipuri de industrii. In prezent, Prodinf Software are peste 150 de clienti, dintre care foarte multi reprezinta firme de referinta pentru pietele in cadrul carora activeaza.

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
ness project
CONCEPT STRUCTURE
konsent
quadratum
Acvatot 2019
MAKITA
noark
viarom
leviatan
Ubitech
theda mar
CDS
EDIT-Structural
concelex
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander