Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - ATENOR continua lucrarile la @Expo si vizeaza certificare BREEAM Outstanding
ATENOR continua lucrarile la @Expo si vizeaza certificare BREEAM Outstanding
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 15 Dec 2021 06:05
Grupul belgian Atenor continua lucrarile de constructii la complexul de birouri @Expo din zona Expozitiei. Noul ansamblu va avea trei cladiri, A, B1 si B2, si o suprafata totala de aproximativ 49.000 mp. Cladirile B1 si B2 sunt in curs de finalizare, fiind pre-inchiriate deja in proportie de 46%. In afara de spatii de birouri, proiectul integreaza spatii de servicii si zone verzi de relaxare. Pentru asigurarea serviciilor complete de property management, dezvoltatorul a selectat compania Colliers, care ofera servicii similare si pentru complexul Dacia One, construit de Atenor in zona Dacia din Bucuresti.
Pentru ambele proiecte este vizata obtinerea calificativului "Outstanding" in conformitate cu normele BREEAM pentru certificarea verde a cladirilor, dar si certificarea WELL Ready, standarde pe care Atenor vrea sa le obtina pentru toate proiectele in curs de dezvoltare din Romania. Activitatile Atenor in Romania includ si proiectul rezidential premium UP-site, construit in zona Floreasca din Bucuresti si care are o suprafata totala de 26.000 mp. Dezvoltatorul a vandut 65% din totalul de apartamente inca din faza de proiect.
"Administram de mai bine de sapte ani parcul de birouri Hermes Business Campus si ne bucuram extrem de mult ca Atenor a ales tot Colliers pentru serviciile de property management si pentru proiectele Dacia One si @Expo, definite prin tehnologia de ultima generatie si un nivel superior al eficientei. Atenor este un proprietar model orientat spre dezvoltarea si cresterea nivelului de confort in cadrul proiectelor sale, iar rolul si angajamentul nostru, in calitate de Property Manager, este de a avea grija de cladiri, de chiriasi si de angajatii lor la cel mai inalt nivel posibil", spune Stefania Baldovinescu, Senior Partner si Head of Real Estate Management Services & Land Agency in cadrul Colliers.
Divizia de Property Management a Colliers gestioneaza un portofoliu total de 635.433 mp de spatii de birouri si industriale in Capitala si in tara, dupa 10 ani de la infiintare. In aceeasi perioada, echipa a oferit servicii de consultanta legate de activitati de administrare a proprietatii pentru inca 700.000 mp. Doi dintre clientii cu care Colliers a inceput aceasta activitate in 2011 - Allianz-Tiriac si Olympian Parks - sunt si acum in portofoliul companiei de consultanta imobiliara, alaturi de alte proiecte, precum cele de birouri Equilibrium, Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Stefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri AdamAmerica, portofoliul de birouri al Smartown Group, Allianz Office Building Brasov, Asirom Timisoara precum si Olympian Park Brasov si Timisoara, Arad Business Park si ELI Park.
 
vailantALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
BALTIC
CDS
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
rigips
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
viarom
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023