Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - BACAU: Trei oferte, depuse pentru finalizarea modernizarii spitalului de urgenta
BACAU: Trei oferte, depuse pentru finalizarea modernizarii spitalului de urgenta
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Nov 2023 06:15
Doi ofertanti unici si o asociere de companii s-au inscris la licitatia pentru atribuirea serviciilor de proiectare, asistenta tehnica si executie pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, santier deschis in urma cu peste 15 ani. Valoarea estimata a contractului este de 178,26 milioane de lei, iar durata de implementare a fost stabilita la 16 luni. Finantarea a fost alocata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), aceasta avand o valoare totala de 59 milioane de euro.
Pavilionul Municipal Bacau este amplasat in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pe un teren cu suprafata de 10.651 mp, fiind structurat pe 9 tronsoane de cladire despartite prin rosturi structurale, cu regim de inaltime S+P+5E, a caror suprafata totala construita desfasurata este de 25.882 mp. Conform Caietului de sarcini, vor fi executate lucrari de reabilitarea termica si eficientizarea energetica a cladirii existente pentru a atinge standardul NZEB+, modificarea si adaptarea spatiilor interioare ale cladirii existente la specificul noilor functiuni conform studiului de complementaritate, realizarea unor sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, refacerea instalatiilor (de securitate la incendiu, ventilare-climatizare, sanitare de alimentare cu apa si canalizare, electrice interioare si de curenti slabi, BMS), precum si realizarea sistemului de management energetic integrat pentru cladiri.
 
Cele trei oferte pentru participarea la licitatie au fost depuse de:
 
  1. Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti companiile Synergy Construction Hungary Kft, Dacorum Grup, D&D Eurocom, DZ Medicale, Agriconstruct, Dasitrade, IFMA, Fast Technical Assistance, Marste si Popaescu & Co;
  2. MTE Yapi Ticaret, avand ca subcontractanti si terti companiile M Infra Design & Management, Hospital Technical Solutions, MHT Experience, Zoom Mimari Tasarim Proje Uygulama si GHS Danismanlik M├╝hendislik Sa─člik Hizmetleri;
  3. Asocierea SSAB-AG (lider) - Acer Proje Insaat AS - UNITH2B, avand ca subcontractanti si terti companiile iproplan® Planungsgesellschaft, Zoork, Hospital Technical Solutions, SSAB International Electric, KONE Ascensorul, Rotherm Grup, Vangaz Instal si Quattro Engineering Solutions.
Ofertele se afla in etapa de evaluare tehnica si financiara, care se va incheia la 30 noiembrie 2023. Pentru selectarea castigatorului, componenta financiara are o pondere de 55%, iar aspectele tehnice 45%.
Proietant general este compania Popaescu & Co, iar studiul geotehnic a fost elaborat de compania Laforservice Comanesti. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
quadratum
rigips
Ubitech
top 500
concelex
FRONTALE
viarom
top 500
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
top 500
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu