Agenda Constructiilor
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - Bellemonde: Investitie de 40 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential
Bellemonde: Investitie de 40 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 02 Nov 2022 12:53
Bellemonde, un nou ansamblu rezidential exclusivist, va fi dezvoltat in zona de nord a Capitalei, in urma unei investitii de 40 de milioane de euro. Complexul va include cladiri cu regim mic de inaltime, maximum P+2E, cu un numar total de 164 de unitati locative (93 de vile si 71 de apartamente). Complexul va fi construit pe un teren de peste 41.000 mp, aflat in proprietatea companiei Metav SA, parte a grupului de dezvoltare imobiliara Alinso.
Lucrarile de constructii sunt prevazute sa inceapa in prima parte a anului 2023, urmand a fi realizate intr-o perioada de 24 de luni. Conceptul imbina unitati de locuinte, precum case individuale, de tip duplex si insiruite, vile cu apartamente si cladiri de locuinte colective cu regim redus de inaltime.
 
 
"Pe langa beneficiile densitatii scazute si sigurantei sporite a ansamblului de tip gated-community, Bellemonde ofera spatii verzi generoase, ce reprezinta peste 33% din suprafata totala a terenului pe care urmeaza a fi dezvoltat. Facilitatile exclusiviste completeaza peisajul arhitectural prin: Society Hub - cu un design de top ce aduce rezidentilor un spatiu de tip lounge, un loc de joaca indoor pentru copii, zona spa cu sali de masaj, saune si piscina; zona comerciala cu restaurant, market si alte servicii conexe", a declarat Victor Terhes, director de vanzari Bellemonde.
Locuintele vor fi echipate cu pompe de caldura, fatade ventilate, tamplarie de aluminiu si finisaje premium. Complexul va beneficia de infrastructura pentru instalarea panourilor fotovoltaice si locuri de parcare electrificate.
 
 
Metavo SA face parte din grupul de dezvoltare imobiliara Alinso, cele mai recente dezvoltari rezidentiale din portofoliul grupului de companii fiind Belvedere Residences Faza 1 si Faza 2 (Fabrica de Glucoza nr. 6-8, Sector 2, Bucuresti), Zenville (Mircea Eliade nr. 10, Pipera, Voluntari, Ilfov) si Iqon (Vasile Alecsandri nr. 132, Pipera, Voluntari, Ilfov). Cu o experienta de peste 30 de ani, Metav SA vizeaza in planurile de extindere ale companiei dezvoltarea proiectului imobiliar ABOVE din Sos. Fabrica de Glucoza, precum si alte dezvoltari imobiliare pe terenurile pe care le detine.
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
hilti
viarom
leviatan
rigips
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu