Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - BRD finanteaza cu 15 milioane euro proiectul de dezvoltare a unui nou hub logistic
BRD finanteaza cu 15 milioane euro proiectul de dezvoltare a unui nou hub logistic
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 11 Apr 2023 09:49
BRD finanteaza cu 15 milioane euro compania Novaservis Ferro Group pentru instalarea unui hub logistic in Romania.
Novaservis Ferro Group este filiala grupului polonez Ferro, lider de piata in echipamente pentru instalatii sanitare si temice, cu prezenta regionala in Europa Centrala si de Est si cu unitati de productie in Polonia si Cehia. Grupul este prezent in Romania cu activitate de comert, iar planurile de viitor vizeaza crearea unui hub logistic care sa sustina extinderea grupului in Romania si pe alte piete din regiune.
Finantarea acordata de BRD, in valoare de pana la 15 milioane EUR, pentru o durata de 2 ani, este destinata activitatilor de business aferente noului centru logistic de 11.000 metri patrati care se va deschide la Bucuresti si va servi atat piata romaneasca, cat si Republica Moldova si tari din zona de sud-est a Europei.
”Ne bucuram sa finantam dezvoltarea unei companii dinamice, cu planuri de viitor importante si care are in vedere transformarea Romaniei intr-un hub regional pentru businessul propriu. Ne dorim sa ramanem un partener al companiilor, fie ele IMM-uri sau corporatii, si sa le sustinem pe termen lung”, a spus Maria Rousseva, Director General adjunct al BRD, coordonator al activitatilor de corporate banking.
„Pentru noi, deschiderea noului hub logistic din Bucuresti reprezinta un pas important si necesar in contextul dezvoltarii din ce in ce mai accelerate a brandului FERRO, atat pe piata romaneasca, cat si pe celelale piete din estul si sudul Europei. Pe langa rolul lui de depozit, de unde se vor livra produsele FERRO catre parteneri, hub-ul logistic va avea si functia de centru service si de training pentru parteneri, instalatori, designeri, arhitecti si alti profesionisti din domeniul instalatiilor sanitare si termice. Am gasit in BRD un partener care a inteles pe deplin nevoile noastre si care ne sprijina activ in planurile noastre de dezvoltare”, a spus Dan Ionutas, Director Export FERRO Group.
Noul hub va permite cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor printr-o mai buna adaptare a gamei de produse la specificul pietei locale si prin reducerea timpilor de livrare. Incepand cu anul 2024, o treime din livrarile grupului FERRO vor tranzita prin hub-ul din Romania.
BRD - Groupe Société Générale opereaza o retea de 460 de unitati. Activele totale ale bancii se ridicau, la sfarsitul lunii decembrie 2022, la 72 miliarde lei. BRD detine o pozitie de lider pe piata de retail, este un jucator de top pe piata de corporate banking si liderul pietei romanesti de factoring.
 
man and machineALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
grundfos
viarom
BALTIC
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
noark
theda mar
CDS
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica