Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CNI va prelua constructia noului complex sportiv de 533 milioane lei, din Constanta
CNI va prelua constructia noului complex sportiv de 533 milioane lei, din Constanta
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 05 Aug 2022 11:08
Consiliul Local Municipal Constanta a aprobat un proiectul de hotarare privind predarea catre Compania Nationala de Investitii (CNI) a amplasamentului si asigurarea conditiilor in vederea executarii obiectivului de investitii "Construire stadion Gheorghe Hagi". Municipalitatea intentioneaza sa obtina finantare pentru implementarea proiectului prin includerea acestuia pe lista de sinteza a programului Complexuri sportive prin Programul National de constructii de interes public sau social, care se deruleaza prin CNI.
Actualul stadion, amplasat pe strada Primaverii nr. 2-11, va fi demolat si in locul acstuia va fi construit un complex sportiv care va include, pe langa un nou stadion de fotbal, o arena de tenis (denumita Simona Halep), un centru sportiv pentru recuperare, refacere si cantonamente, dar si amenajari exterioare.
Potrivit studiului de fezabilitate finalizat in decembrie 2021 de Popp & Asociatii, noul stadion "Gheorghe Hagi" va avea 18.000 locuri si in jurul acestuia va fi amenajata o esplanada, un teren de antrenament pentru fotbal si atletism cu tribuna acoperita pe latura vestica si o cladire pentru vestiare.
Intregul complex sportiv Constanta se va intinde pe o suprafata de aproximativ 90.000 mp si va fi construit pe locul actualei baze din strada Primaverii, pentru care Consiliul Local a aprobat anterior studiul de prefezabilitate. Investitia pentru construirea complexului a fost evaluata la 533 milioane de lei (fara TVA).
 
*imagini: Popp&Asociatii
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
leviatan
rigips
hilti
BMI_Icopal
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
leviatan
MAKITA
Ubitech
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere