Agenda Constructiilor
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - Concept One investeste 11,5 milioane euro in ansamblul rezidential Pipera Concept 2
Concept One investeste 11,5 milioane euro in ansamblul rezidential Pipera Concept 2
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Mar 2023 13:02
Concept One, agentie de servicii integrate de marketing, consultanta si vanzari dedicate segmentului rezidential din Bucuresti si Ilfov, anunta lansarea Pipera Concept II, un proiect rezidential premium situat in nordul Bucurestiului. Pipera Concept II cuprinde 54 de apartamente cu doua, trei si patru camere. Valoarea de piata a proiectului este de 11,5 milioane de euro.
„Pipera Concept II este un produs reprezentativ pentru segmentul premium al pietei rezidentiale din nordul Bucurestiului”, declara Adriana Bizgan, fondatoarea Concept One. „Lansarea lui pe piata vine ca o continuare a traiectoriei de succes a proiectului Pipera Concept I, dezvoltat in aceeasi zona si vandut in proportie de 90%”, a adaugat Adriana Bizgan.
Proiectul rezidential exclusivist Pipera Concept II are un regim de inaltime P+3, cu etajul 4 retras si este proiectat de Puran Architecture & Design, o companie privata romaneasca, fondata de Sorin Puran, arhitect senior si membru fondator al Quattro Design Team, Quattro Architecture & Design, Quattro Design Plus si Graphics Creative.
Printre beneficiile oferite viitorilor proprietari se numara selectia de materiale de constructie eficiente energetic, suprafetele generoase si inaltimile apartamentelor de peste 3.10 metri, incalzirea prin pardoseala, finisajele premium, suprafetele vitrate mari, terasele de pana la 280 de metri patrati, sistemele de parcare independente automate si semiautomate si statiile de incarcare electrice.
Pipera Concept II este o cladire boutique cu apartamente bine compartimentate, ce au configuratii unice si un design special conceput pentru a indeplini nevoile actuale ale unei familii care lucreaza de acasa sau ale unei familii cu copii care are nevoie de o camera in plus pentru birou, depozitare, precum si de spatii de relaxare si de petrecere a timpului liber.
"Proiectul Pipera Concept II a atras si atentia investitorilor straini, astfel ca peste 15% dintre apartamente au fost vandute catre aceasta categorie de clienti, destul de activa in ultimii ani pe piata romaneasca. Structura proiectului de tip boutique este finalizata, in prezent se lucreaza la finisajele interioare si la amenajarea peisagistica. Avem in vedere contractarea integrala a tuturor apartamentelor inainte de livrare, termenul de finalizare fiind sfarsitul anului 2023", a adaugat Adriana Bizgan.
Amplasat in Pipera, aproape de A3, zona de birouri, Pipera Concept II are acces facil si rapid la scoli de renume, gradinite, restaurante, sali de sport, centre comerciale si supermarketuri.
Pipera Concept l si II sunt reprezentate in exclusivitate de Concept One. Agentia a incheiat in primele doua luni ale acestui an tranzactii de aproximativ 1.5 milioane de euro si vinde locuinte cu un pret mediu de 1.800 de euro / mpu, avand un portofoliu de 360 de apartamente noi si 80 de case noi la vanzare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTELiebherALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
top 500
MAKITA
top 500
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
viarom
FRONTALE
quadratum
theda mar
Acvatot 2019
top 500
noark
strabag nivel 1
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu