Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CONSTANTA: Spitalul judetean se extinde cu o cladire noua, de 150 milioane euro
CONSTANTA: Spitalul judetean se extinde cu o cladire noua, de 150 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Aug 2022 13:40
Compania Innova Integration a prezentat recent formula finala avizata a documentatiei tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate, aferenta proiectului de constructie a unui corp nou - Departament Sanatatea mamei si copilului, in cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, din Constanta. Noul spital va avea doua sectii de Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si Chirurgie-Ortopedie Pediatrica si 365 de paturi, doua blocuri operatorii si va fi deservit de un numar de 110 locuri de parcare. De asemenea, viitoarea structura medicala va detine si doua unitati de primiri urgente pentru Pediatrie si pentru Obstetrica si Ginecologie, fiecare dintre acestea avand flux propriu de primire a pacientilor.
Valoarea investitiei este de circa 148,5 milioane de euro (fara TVA), din care 30% vor reprezenta cheltuieli pentru achizitia de aparatura medicala de ultima generatie.
"In elaborarea acestui proiect am pornit, in primul rand, de la necesitatea realizarii unui obiectiv destinat, in mod special, ingrijirii si tratarii medicale a copiilor. Infrastrucura de sanatate a judetului Constanta este reprezentata de SCJU, un spital gandit acum zeci de ani, ca un monobloc ce nu poate fi adaptat necesitatilor actuale si recomandarilor europene. In prezent, in Europa, se construiesc spitale de tip pavilionar, astfel incat sa poata fi realizate circuite pentru fluxul intern. Astazi, impreuna cu colegii mei din cadrul Directiei Generale de Proiecte, cu echipa manageriala a SCJU, precum si cu cei care au realizat studiul de fezabilitate pentru aceasa investitie, am prezentat exact perspectivele si obiectivele acestui proiect complex, ce are ca sursa de finantare PNRR-ul", a declarat Mihai Lupu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
Arduro
noark
rigips
BogArt
viarom
theda mar
leviatan
Acvatot 2019
quadratum
konsent
strabag nivel 1
SSAB
Ubitech
MAKITA
CDS
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander