Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - CONSTANTA: Spitalul judetean se extinde cu o cladire noua, de 150 milioane euro
CONSTANTA: Spitalul judetean se extinde cu o cladire noua, de 150 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Aug 2022 13:40
Compania Innova Integration a prezentat recent formula finala avizata a documentatiei tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate, aferenta proiectului de constructie a unui corp nou - Departament Sanatatea mamei si copilului, in cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, din Constanta. Noul spital va avea doua sectii de Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie si Chirurgie-Ortopedie Pediatrica si 365 de paturi, doua blocuri operatorii si va fi deservit de un numar de 110 locuri de parcare. De asemenea, viitoarea structura medicala va detine si doua unitati de primiri urgente pentru Pediatrie si pentru Obstetrica si Ginecologie, fiecare dintre acestea avand flux propriu de primire a pacientilor.
Valoarea investitiei este de circa 148,5 milioane de euro (fara TVA), din care 30% vor reprezenta cheltuieli pentru achizitia de aparatura medicala de ultima generatie.
"In elaborarea acestui proiect am pornit, in primul rand, de la necesitatea realizarii unui obiectiv destinat, in mod special, ingrijirii si tratarii medicale a copiilor. Infrastrucura de sanatate a judetului Constanta este reprezentata de SCJU, un spital gandit acum zeci de ani, ca un monobloc ce nu poate fi adaptat necesitatilor actuale si recomandarilor europene. In prezent, in Europa, se construiesc spitale de tip pavilionar, astfel incat sa poata fi realizate circuite pentru fluxul intern. Astazi, impreuna cu colegii mei din cadrul Directiei Generale de Proiecte, cu echipa manageriala a SCJU, precum si cu cei care au realizat studiul de fezabilitate pentru aceasa investitie, am prezentat exact perspectivele si obiectivele acestui proiect complex, ce are ca sursa de finantare PNRR-ul", a declarat Mihai Lupu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
quadratum
Ubitech
CDS
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
noark
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander