Agenda Constructiilor
Vineri, 17 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - CONSTANTA: Spitalul privat Ovidius va fi extins cu o cladire noua, pana in 2023
CONSTANTA: Spitalul privat Ovidius va fi extins cu o cladire noua, pana in 2023
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2022 11:23
ING Bank Romania a acordat un credit de 80 milioane de lei (16 milioane de euro) Spitalului Ovidius Clinical Hospital (OCH) din Constanta pentru constructia unui nou corp de cladire si dotarea acestuia cu echipamente medicale. Noul spital va avea peste 6.500 mp, cinci niveluri si va permite atat dublarea capacitatii existente si a interventiilor efectuate, cat si introducerea unor noi servicii.
Fondurile vor fi utilizate de spital pentru crearea primei sectii de cardiologie interventionala si chirurgie cardiovasculara din zona Dobrogei. Totodata, integrarea unor servicii complementare din diferite specialitati, precum oncologie, radioterapie si imagistica de inalta performanta, reprezinta o premiera pentru aceasta regiune, dar si o realizare importanta la nivel national.
"Ultimii doi ani, marcati de impredictibilitate, ne-au confirmat importanta investitiilor continue in sectorul sanitar si in consolidarea rezilientei acestuia. Relatia cu OCH, condus de un grup de medici romani din Constanta, a inceput chiar in perioada pandemiei, in decembrie 2020, cand le-am acordat si primul credit, pentru extinderea spatiului spitalului cu un nou etaj. Prin acest nou imprumut si parteneriatul cu Ovidius Clinical Hospital, ne bucuram ca putem sustine progresul medical si dezvoltarea serviciilor de sanatate in Romania", a declarat Codin Negovan, Head of Sales Network in divizia de Business Banking, in cadrul ING Bank Romania.
"Extensia realizata in 2020 a crescut capacitatea de spitalizare cu 30%, ajungand la un total de 68 de paturi in spitalizare continua. Cel de-al doilea corp al spitalului, planificat pentru deschidere in prima jumatate a anului 2023, va avea 68 de paturi, 2 sali de operatie dedicate chirurgiei cardiovasculare, cardiologiei interventionale, un centru de imagistica hi-tech, un ambulator si un centru de radioterapie", a completat Dr. Ciufu Nicolae, Director Medical OCH.
Ovidius Clinical Hospital este cel mai mare spital multidisciplinar privat din sud-estul Romaniei, ce deserveste intreaga zona a Dobrogei, dar si alte localitati: Tulcea, Slobozia, Galati si Braila. In 2021, spitalul clinic Ovidius a avut peste 75.000 de pacienti si au fost efectuate mai mult de 3.000 de operatii in aceasta unitate. Anul trecut, spitalul a inregistrat o cifra de afaceri de 64 milioane de lei.
Ovidius Clinical Hospital a fost deschis in anul 2014, cu aproximativ 70 de angajati. In prezent, spitalul acopera aproape toate specializarile si are peste 400 de angajati si colaboratori. Ovidius Clinical Hospital si-a castigat locul in piata prin colaborarile cu medici importanti din intreaga tara, dar si din strainatate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
quadratum
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ness project
viarom
Ubitech
MAKITA
leviatan
CDS
concelex
rigips
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
siniat
theda mar
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander