Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CONSTRUCTII ERBASU lucreaza la fundatia Centrului Cultural Multifunctional Oradea
CONSTRUCTII ERBASU lucreaza la fundatia Centrului Cultural Multifunctional Oradea
Info-Santiere Publicat de AG&F 17 Iun 2024 09:38
Constructorii au inceput lucrarile la fundatiile Centrului Cultural Multifunctional din Oradea. Au fost realizate pana acum grinzile de ghidaj (ziduri de sprijin pentru a ghida instalatia de excavat), iar acum se lucreaza la peretii mulati (elemente verticale din beton armat).
"In urmatoarele doua luni se va fora la 12 metri adancime si se va turna un perete pe circumferinta centrului cultural in lungime de 500 metri. Dupa terminarea fundatiei vor incepe sapaturile in spatiul astfel creat. Sala mare va fi realizata semiingropata, fundatia scenei fiind prevazuta la minus 8 metri. Pana in toamna, lucrarile se vor ridica deasupra solului”, a precizat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.
Cladirea va avea o sala principala cu o suprafata de 1.244 mp si 1.077 de locuri, din care 22 locuri destinate persoanelor cu dizabilitati. Vor fi construite doua sali secundare multifunctionale, foaiere si un spatiu de tip co-working cu specific cultural. Vor fi amenajate, de asemenea, zone pentru alimentatie publica.
 
 
Proiectul prevede si asigurarea utilitatilor, amenajarea accesului, a aleilor si a platformelor pietonale si amenajarea spatiilor verzi. Valoarea contractului semnat cu firma Constructii Erbasu este de 122,2 milioane lei, inclusiv TVA, iar termenul pentru executia lucrarilor este de 32 de luni.
Suprafata totala a amplasamentului pe care va fi edificat Centrul Cultural Multifunctional este 17.778 mp. Cladirea va avea o suprafata construita desfasurata de aproximativ 10.450 mp si o suprafata utila totala de aproximativ 8.015 mp.
Proiectul este finantat din bugetul propriu si cu fonduri europene, prin Programul Transfrontalier Romania – Ungaria.
Centrul Cultural Multifunctional se construieste in perimetrul delimitat de terenul de sport al Liceului Sportiv, Colegiul Partenie Cosma, Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai” – Bihor, Muzeul Tarii Crisurilor – Complex Muzeal, Inspectoratul Teritorial de Munca, noul sediu al Curtii de Conturi si strada Fagarasului. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
ness project
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
Arduro
rigips
CONCEPT STRUCTURE
siniat
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
konsent
MAKITA
viarom
noark
SIGM
SSAB
CDS
theda mar
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander