Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Constructii Erbasu, Strabag, Concelex si Ubitech liciteaza la Patinoarul Flamaropol
Constructii Erbasu, Strabag, Concelex si Ubitech liciteaza la Patinoarul Flamaropol
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 20 Feb 2024 14:01
Companiile Constructii Erbasu SA, Strabag, Concelex si asocierea Leviatan Design (lider) - Ubitech Constructii s-au inscris la procedura de achizitie pentru finalizarea lucrarilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol, din Bucuresti. Urmeaza etapa de analiza a ofertelor depuse, iar in scurt timp Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) va desemna castigatorul procedurii, astfel incat sa inceapa actualizarea si completarea documentatiei pentru continuarea lucrarilor de refacere si modernizare a patinoarului.
Valoarea estimata a contractului de proiectare si executie este de peste 158 milioane de lei, iar durata maxima de implementare este de 24 de luni, din care 4 pentru obtinerea tuturor avizelor si acordurilor si cel mult 20 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor.
Tabloul complet al participantilor la licitatie este urmatorul:
  1. Constructii Erbasu, cu subcontractantii Arcadia AEN Architecture & PM, Coneco Romania, Schindler Romania, Addict Engineering si Focus Security Systems;
  2. Strabag, avand ca subcontractanti si terti companiile Hardinstal Consulting, Marna Societate de Comert si Servicii, Schindler Romania, Spot Security Sistem, Zoork, D&D Eurocom, Eckon Cei si Arcadia AEN Architecture & PM;
  3. Asocierea Concelex (lider) - Concelex Engineering, avand ca subcontractanti si terti companiile Quadratum Architecture, Addict Engineering, International Cooling Systems, Focus Security Systems, Con Gaz Prest, Conelectro Service, EZ Project AG, Arcadia AEN Architecture & PM si Schindler Romania;
  4. Asocierea Leviatan Design (lider) - Ubitech Constructii, cu subcontractantii Quantum Construct, Bluart Rom Grup, Iamsat Muntenia SA, Emgaz Construct si Electroplus.
 
Licitatia se afla in etapa de calificare si evaluare financiara si tehnica, programata a se incheia pe data de 11 august 2024.
Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.100 de locuri si 110 locuri de parcare, fiind alcatuit dintr-o arena sportiva si un centru multifunctional sportiv si de agrement. Arena sportiva va avea toate facilitatile necesare, patinoar artificial, instalatie de gheata, sala de conferinte, spatii tehnice, spatii de depozitare, vestiare pentru sportivi si echipele insotitoare; vestiare pentru arbitri; cabinet medical si cabinet de prim ajutor.
Centrul multifunctional sportiv si de agrement va fi format din: bazin de inot, sala de sport, spatii pentru relaxare, intretinere si recuperare, spatii pentru masaj hidro-termo terapie, sala de escalada indoor si outdoor, spatii comerciale si pentru alimentatie publica, spatii pentru promovare vizuala a sporturilor pe gheata si a evenimentelor organizate.
Compania VEGO a oferit servicii de consultanta tehnica pentru demararea proiectului, iar serviciile de proiectare generala sunt asigurate de asocierea Arcadia Engineering - UTI - Webuild (Astaldi).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
siniat
CONCEPT STRUCTURE
concelex
MAKITA
CDS
Ubitech
rigips
theda mar
noark
EDIT-Structural
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander